Vedete din Romania

#cura de slabire #xonia #trucuri vedeta #forme sexy #xonia-ping pong

Trucuri de vedeta: cum a reusit Xonia sa slabeasca 10 kilograme

Dupa ce a uimit o tara intreaga cu formele sexy afisate pe coperta Playboy, Xonia recunoaste ca a facut foarte multe sacrificii ca sa arate asa. In urma cu cativa ani cantareata nu aducea deloc cu bomba sexy pe care o vedem astazi.

In urma cu 3 ani frumoasa blonda avea 10 kg in plus si era o grasuta simpatica, imaginea ei de atunci era departe de a unei femei fatale ce suceste inimile barbatilor. Originara din Australia, cantareata a venit in Romania in anul 2006 cand a participat la Cerbul de Aur unde a uimit o tara intreaga cu vocea ei.­

Xonia si-a dat seama ca imaginea conteaza foarte mult, asa ca s-a pus pe facut sport, si-a schimbat stilul de viata si a devenit mai atenta la ce mananca. A incercat foarte multe diete dar fara rezultate asa ca ajutata de un nutritionist frumoasa blonda si-a gasit echilibrul.

“Nu o tin o dieta pentru ca am incercat foarte multe, iar rezultatele nu au fost deloc cele asteptate, asa ca am incercat sa am un stil de viata sanatos. Kilogramele pe care le dai jos cu ajutorul unei diete drastice le pui la loc imediat si oricum nu ai cum sa tii o dieta toata viata ta. Ii ofer corpului tot ce are nevoie dar in cantitati moderate. Nu prea mananc paine nu am renuntat total doar ca mananc cand imi este pofta. Nu gatesc prajit sau in ulei, tot ce pregatesc este facut in cuptor sau pe gratar!” a declarat Xonia.

Artista a lansat de curand un nou single cu care ameninta topurile muzicale. Single-ul Ping Pong este produs in studiourile Hype On Production pe care il detine impreuna cu iubitul ei, F Charm. Echilibrul din viata personala o ajuta pe Xonia sa fie creativa si ii da siguranta asa ca frumoasa blonda se concentreaza pe cariera ei muzicala. In doua saptamani Xonia va prezenta publicului noua ei formula de show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare