Vedete din Romania

#mihai traistariu #frumusete vedete #ulei de catina #ellie white # tratamente frumusete

Tratamente socante urmate de vedete pentru a fi frumoase

Vedetele investesc sume importante de bani pentru a fi mereu frumoase si tinere si nu se feresc sa apeleze la tratamente socante pentru a pacali trecerea nemiloasa a timpului. Multe celebritati nu isi dezvaluie tehnicile ciudate de infrumusetare si spun ca felul in care arata se datoreaza stilului de viata foarte sanatos pe care il urmeaza. Sunt insa si vedete care marturisesc ca au recurs sau inca recurg la tratamente socante, doar de dragul de a arata bine.

1. Tratament cu urina

De cand se ocupa mai mult de podoaba capilara decat de cariera muzicala, Mihai Traistariu face declaratii care mai de care mai surprinzatoare. Cea mai recenta afirmatie uluitoare facuta de cantaret are legatura cu tratamentele socante de ingrijire a tenului.

Mihai a dezvaluit ca in liceu obisnuia sa isi curete fata cu urina, pentru a scapa de acnee.

"Am testat in liceu, la indemnul maica-mii. Cica asa scapi de cosuri cat ai zice... peste", a declarat Mihai Traistariu.


Sursa foto: arq.ro

2. Tratament cu ulei de catina

Ellie White apeleaza la un tratament neobisnuit pentru a se proteja impotriva arsurilor solare. Pe langa cremele cu factor de protectie, artista obisnuieste sa bea ulei de catina, care nu are tocmai un gust placut, dar este o sursa excelenta de antioxidanti si de alte substante benefice pentru piele.

Sursa foto: wowbiz.ro

3. Tratament cu sange injectat

Kim Kardashian ar face orice pentru a fi in atentia presei, dar si pentru a-si pastra tenul tanar si suplu. De curand, vedeta de televiziune a apelat la un tratament socant de infrumusetare si s-a supus unor dureri incredibile. Mai exact, Kim Kardashian a urmat un tratament care a presupus injectarea propriului sange in fata, pentru a atentua ridurile si a obtine o piele mai luminoasa si mai ferma.



Sursa foto: nydailynews.com

4. Tratamente cu excremente de pasare

Tratamentele cu excrementele de pasare au devenit populare in urma cu cativa ani, cand Victoria Beckham s-a laudat ca apeleaza la ele pentru a avea o piele intinerita, supla si radianta. Intre timp, si sotul ei, David Beckham, a inceput sa urmeze acest tratament socant de infrumusetare, pentru a scapa de riduri.



Sursa foto: infotainmentcomplexion.com

Sursa foto principala: emonden.co
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare