Vedete din Romania

# copii eba #eba #traian băsescu #elena basescu

Traian Basescu a facut anuntul despre al patrulea nepot

Traian Basescu a facut duminica marele anunt cu privire la nasterea celui mai mic dintre nepotii sai. Fostul presedinte spune ca Elena, fiica sa cea mica va naste, cel mai probabil la inceputul lunii viitoare.

 

"Nu am intrebat-o daca pot sa spun public, dar o sa spun, se pare ca pe data de 4 pentru ca aia mica nu a venit in pozitie sa iasa. Ceilalti doi au venit prematur, si Traian si Sofia, asta mica e decisa sa stea pana in ultima zi. Abia o asteapta (Traian si Sofia – n.r.). Ei cred ca vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plange pana se joaca cu ei", a comentat Traian Basescu, la Romania TV.

 

Fostul presedinte a refuzat sa dezvaluie si numele pe care il va purta cel mai nou membru al familiei. Traian Basescu are deja 3 nepoti din partea celor doua fiice ale sale.

 

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului sef de stat, urmeaza sa nasca o fetita. "Sunt foarte fericita. Dintre toate cele trei sarcini de pana acum, aceasta este cea mai usoara. Pe de o parte, pentru ca am deja experienta, stiu la ce sa ma astept. Pe de alta parte, sunt intr-un moment in care sunt foarte relaxata si optimista. Sunt increzatoare ca totul va fi bine: pentru Sofia si Traian Junior, pentru mine si pentru viitorul copil", a declarat Elena Basescu, intr-un interviu pentru Revista Viva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului