Vedete din Romania

#unchi Costi Ionita #deces tata Costi Ionita #tata Costi Ionita #costi ionita

Tragedie in familia unei vedete! In doua zile a pierdut doua persoane dragi

Costi Ionita trece prin cele mai grele momente din viata sa. Tatal artistului a incetat din viata azi-dimineata. Este al doilea deces in familie, dupa ce ieri unchiul sau s-a stins!

Tatal lui Costi Ionita se afla internat de luni la Spitalul de Urgenta din Galati, dupa ce a suferit un infarct. Barbatul, in varsta de 82 de ani, a suferit un soc dupa ce fratele sau a murit.

“Am intervenit la un barbat de 61 de ani despre care ni s-a spus ca era inconstient, dar deja nu mai avea semne vitale cand a ajuns echipajul nostru. In locuinta se mai afla, pe un scaun, un barbat de 82 de ani care respira greu, iar cand acesta a fost consultat s-a stabilit ca era in stop cardiogen, probabil suferise un infarct miocardic. A fost transportat la Spitalul Antonio Cincu din Tecuci pentru ingrijiri medicale”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galati, potrivit Romania TV.

Cei doi barbati plecasera din Constanta la casa din Movileni pentru a se ocupa de probleme legate de gospodarie. Ei urmau sa plece luni, iar soferul care trebuia sa ii aduca inapoi a fost cel care a descoperit tragedia. Unchiul cantaretului, in varsta de 61 de ani, nu a mai putut fi resuscitat.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului