Vedete din Romania

#tata #adi despot

Topul taticilor VIP din Romania

Daca femeile din Romania sunt preferatele topurilor de orice fel, de ce n-ar fi si barbatii protagonistii unui astfel de clasament? Si pentru ca toate reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca unui barbat ii sporeste farmecul in momentul in care devine parinte, i-am ales pe cei mai sexy cinci tatici din Romania.

Cel mai fermecator tatic a fost desemnat rockerul Adi Despot , datorita importantei deosebite pe care o acorda familiei sale, la finalul clasamentului postand cu brio Stefan Banica jr pentru ca aroganta-i caracteristica ii stirbeste din farmec.

1. Adrian Despot

L-am ales pe solistul „Vitei de vie” ca fiind cel mai sexy tatic din Romania pentru ca este gata oricand sa renunte la cariera daca familia lui i-ar cere acest lucru. Adi a jurat cu mana pe inima ca ar renunta oricand la muzica pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei doi copii ai sai, Maia, de un an si jumatate, si Toma, de trei ani si jumatate.

Artistul spune ca le acorda celor mici in jur de cinci ore pe zi, orice moment petrecut cu ei fiind de-a dreptul sublim, pornind de la baita si pana la plimbarea prin parc. Mai mult, Adi este convins ca cei doi copii reprezinta cea mai mare realizare a vietii sale, ei fiind motorasul care ii da energie in fiecare zi.

Continuarea in Gardianul


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului