Vedete din Romania

#rochie mireasa #nunta #nunta bianca dragusanu #nunta Lucian Bute #Nunta Roberta Anastase

Topul celor mai scumpe nunti din Romania in 2013

Cand spui showbiz te gandesti rapid la celebritate si opulenta. Aceste caracteristici se regasesc, bineinteles, si in cele mai importante evenimente din viata vedetelor, care nu se zgarcesc cand vine vorba despre viata lor personala. Iata topul celor mai scumpe nunti din Romania in anul 2013.

1. Nunta boxerului Lucian Bute

Boxerul Lucian Bute s-a casatorit in luna iunie a acestui an cu Elena. Desi nunta s-a desfasurat departe de Capitala, la Galati, cei doi si-au organizat o nunta ca in povesti, cu peste 450 de invitati de seama, atat din tara, cat si din strainatate.

Meniul a fost unul ales pe spranceana, cu bucate alese, exotice, cat si cu preparate romanesti.
Cortul pe care l-au ales mirii a fost unul imens. Acesta a acoperit trei terenuri de tenis. Vestimentatia mirilor a fost, de asemenea, una de lux si a costat cateva mii de euro. In total, Lucian Bute a scos din buzunar pentru organizarea nuntii sale aproximativ 150.000 de euro.

2. Nunta Robertei Anastase

Deputata Roberta Anastase s-a casatorit si ea in aceasta vara cu iubitul sau, omul de afaceri Robert Farca, dupa o relatie de 15 ani.

Desi nu au dezvaluit suma totala pe care au platit-o pentru organizarea nuntii, aceasta a fost una destul de mare tinand cont ca doar materialele folosite pentru realizarea rochiei de mireasa a deputatei au costat in jur de 6.000 de euro.

Roberta Anastase a purtat o rochie de mireasa din dantela frantuzeasca (un metru de dantela ajunge la 1.500 de euro), presarata cu 70 de metri de puf de strut.

Profitul mirilor a fost unul substantial. Potrivit ziarului "Libertatea", Roberta Anastase si Robert Farca au adunat de la nunta nu mai putin de 80.000 de euro.

3. Nunta Biancai Dragusanu

In urma cu o saptamana a avut loc si nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Potrivit tabloidelor, petrecerea luxoasa ar fi costat  in jur de 70.000 de euro. Mirii au avut insa multi sponsori care au dorit sa isi faca publicitate la nunta anului, astfel ca Bianca Dragusanu si Victor Slav au scos din buzunar doar 10.000 de euro. Suma pe care au strans-o insa s-a ridicat la 50.000 de euro.

4. Nunta Alessandrei Stoicescu

Sambata,5 octombrie, o alta vedeta si-a pus pirostriile. Alessandra Stoicescu s-a casatorit religios cu Sergiu Mircea Constantinescu, barbatul cu care s-a cununat civil in luna iunie. Nunta lor, la care au luat parte 350 de invitati si care s-a desfasurat la Palatul Snagov, a costat aproximativ 50.000 de euro.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului