Vedete din Romania

#vedete intern #gigi becali #andreea marin #bianca dragusanu #vedete mediatizate

Topul celor mai mediatizate vedete in 2013

Mediatizarea este unul dintre cei mai importanti factori in lupta pentru popularitate si castig un lumea mondena. Fie ca isi expun viata personala sau performantele profesionale, orice vedeta viseaza sa ocupe un loc in topul celor mai mediatizate celebritati.

Andreea Marin, mereu in vizorul publicului

In 2013, potrivit topului celor mai mediatizate vedete, realizat de mediaTRUST, cea mai populara celebritate autohtona a fost realizatoarea TV Andreea Marin, care a intrat in atentia publicului si a presei mai ales prin prisma divortului sau de cantaretul Stefan Banica JR, dar si prin relatia pe care aceasta a inceput-o la scurt timp dupa separarea de Banica cu tanarul fizioterapeut turc Tuncay.
De asemenea, Andreea Marin, care a avut 932 de mentiuni in presa in 2013, a revenit anul acesta si pe micul ecran, cu o noua emisiune, la TVR, "Pretuieste viata".

Pe locul al doilea in topul celor mai mediatizate vedete in 2013 se afla Bianca Dragusanu, cu 866 de mentiuni in presa. Bianca a atras atentia presei datorita vietii sale amoroase extrem de tumultuoase, dar si datorita casatoriei sale fulger cu realizatorul TV Victor Slav.




Pe locul al treilea in acest clasament, cu 600 de mentiuni, se afla cantareata Antonia, care a suscitat interesul presei prin speculatiile cu privire la relatia secreta pe care aceasta ar avea-o cu cantaretul Alex Velea.



In topul celor mai mediatizate vedete feminine in 2013 se mai regasesc Loredana Groza, cu 580 de mentiuni, Anda Adam, cu 570 de mentiuni, Mihaela Radulescu, cu 524 de aparitii in presa, Nicoleta Luciu, cu 521 de mentiuni, Anamaria Prodan, cu 517 mentiuni, Inna, cu 386 de aparitii, si Andreea Raicu, cu 385 de mentiuni.


Gigi Becali, cea mai mediatizata vedeta masculina

In ceea ce priveste cele mai mediatizate vedete masculine in 2013, topul mediaTRUST este dominat de personalitati din lumea fotbalului. Gigi Becali conduce detasat acest clasament, cu 4.679 de mentiuni, majoritatea legate de activitatile sale ca finantator al echipei de fotbal Steaua, dar si in ceea ce priveste arestarea sa in cazul dosarului "Valiza".


In topul celor mai mediatizate vedete masculine in 2013 se mai regasesc antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, cu 3.685 de mentiuni, Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal, cu 2.786 de mentiuni, Dumitru Dragomir, cu 1.575 de mentiuni, Mircea Sandu, cu 1.471, Adrian Mutu (1.267), George Copos (1.108), Ciprian Marica (1.091), Gheorghe Hagi (904) si Dan Diaconescu - cu 774 mentiuni.

Sursa foto:dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare