Vedete din Romania

#designeri #kristen stewart #kate middleton #top femei elegante #Ema Watson

Topul celor mai elegante femei din lume

Revista "Glamour" a realizat recent topul celor mai elegante femei din lume in 2013. Actrita americana Kristen Stewart a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv "cea mai stilata vedeta".

Actrita Kristen Stewart, cunoscuta datorita rolului Bella Swan din seria "Twilight", a reprezentat insa o surpriza pentru criticii de moda, mai ales ca in ultima perioada vedeta a fost ocolita de aproape toti creatorii de moda, din cauza stilului sau neglijent si a hainelor sport neasortate pe care le-a tot purtat in ultima vreme.

Totusi, se pare ca actrita i-a impresionat pe editorii de moda ai revistei "Glamour" cu "stilul sau rock-chick" si cu tinutele sale foarte indraznete cu care s-a afisat pe covorul rosu.



Pe locul al doilea in topul celor mai elegante vedete se afla actrita britanica Ema Watson, cunoscuta din pelicula "Harry Potter".



Pe podium a urcat si Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care s-a clasat pe locul al treilea, urcand o pozitie fata de anul trecut.




Actrita Emma Stone si cantareata Taylor Swift se regasesc pe locurile patru, respectiv cinci.

In top 10 cele mai elegante femei din lume se mai afla Victoria Beckham, cantareata Cheryl Cole, actrita Blake Lively, cantareata Katy Perry si cantareata Beyonce.

Sursa foto: secretsofagoodgirl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului