Vedete din Romania

#catalin botezatu #inna #roxana ionescu #bogdan vladau #vedete sexy # vedete singure

Top 5 vedete sexy care nu si-au gasit jumatatea

Sunt tineri, sexy, faimosi, insa se pare ca sunt urmariti de ghinion in dragoste. Chiar daca au tot ceea ce isi doresc pe plan profesional, exista cateva vedete care nu reusesc sa cunoasca succesul insa pe plan sentimental. Iata cateva vedete care, desi sunt foarte sexy, nu si-au gasit inca jumatatea.

1. Bogdan Vladau

Cunoscutul manechin Bogdan Vladau este mai tot timpul inconjurat de femei extrem de frumoase. Cu toate acestea, manechinul este insa singur, niciuna dintre frumusetile autohtone nereusind sa ii puna inima pe jar.

Bogdan Vladau a avut o relatie de un an cu modelul Maria Balan. El a mai fost cuplat cu Madalina Ghenea, Iulia Vantur, Manuela Fedorca sau Cosmina Pasarin.




Totusi, in ultima vreme, Bogdan Vladau a fost surprins de nenumarate ori in compania fostei sale iubite, Maria, care a avut o relatie de scurta durata cu impresarul si fostul iubit al cantaretei Inna, Lucian Stefan.



2. Roxana Ionescu

Realizatoarea TV Roxana Ionescu, cunoscuta ca "Mama Natura", a divortat anul trecut de sotul sau, care, se pare ca avea o idila cu sora nasei lor de cununie.

De atunci, frumoasa realizatoare TV nu s-a mai afisat alaturi de niciun barbat. Ea a marturisit ca in acest moment isi doreste mai mult de la cariera sa, de aceea nu vrea sa se implice deocamdata intr-o relatie.

3. Catalin Botezatu

Designerul Catalin Botezatu este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Desi meseria sa face ca el sa fie mereu inconjurat de femei superbe, Catalin Botezatu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea nici pana la varsta de 46 de ani. El a avut o relatie tumultuoasa si extrem de mediatizata cu fosta asistenta TV Bianca Dragusanu.

4. Gabriela Cristea

Daca in perioada mariajului cu omul de afaceri Marcel Toader, Gabriela Cristea nu era tocmai o aparitie de senzatie, odata cu despartirea de acesta, realizatoarea TV parca a inflorit.

A slabit enorm, iar prezenta sa intoarce privirile tuturor barbatilor. In ciuda acestui lucru, vedeta a marturisit ca inca nu este pregatita sa inceapa o noua relatie.

5. Inna

Cantareata Inna incinge imaginatia barbatilor cu fiecare aparitie. Totusi, dupa despartirea de impresarul sau, Lucian, artistei nu i-a mai intrat in gratie niciun barbat.




Sursa foto: modaandmore.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare