Vedete din Romania

#vedete intern #copii vedete #oana roman #showbiz #dana rogoz #anna lesko

Top 4 vedete care se lauda cu bebelusii lor. Care este mai dragalas?

Fotografii, filmulete sau intamplari povestite cu odraslele au umplut feed-urile conturilor de Facebook sau de Instagram ale vedetelor. 



Anna Lesko, amuzata de rasul lui Adam



Cand nu e plecata in tara pentru concerte, Anna Lesko isi petrece tot timpul in preajma baietelului ei de 10 luni. Il spala, ii gateste si se joaca impreuna foarte mult. Dovada stau imaginile pe care artista le posteaza pe Facebook si care arata cat de atasati sunt cei doi unul de celalalt. "Ies pe furis din casa, fara ca Adam sa ma vada. De asemenea, ma imbrac pe ascuns, pentru a nu-si da seama ca urmeaza sa plec, intrucat plange foarte mult dupa mine", a spus Anna pentru Libertatea.

Zilele trecute, ea a publicat un filmulet in care a fost surprinsa cand il harjoneste pe micutul Adam, iar baietelul rade chicotit. Anna Lesko se "tavaleste" pe covor alaturi de el, apoi il copleseste apoi cu sarutari.

CITESTE SI:

Mama Natura se marita!
Gina Pistol, in arestul Politiei. Cum a ajuns acolo!
Topul obiceiurilor nocive adoptate de romani

 

 


Alex Velea il hraneste pe Dominic cu biberonul




Alex Velea si-a luat si el foarte rapid in serios rolul de tata. Artistul a publicat pe Facebook o fotografie care a adunat mii de like-uri. Alex isi tine fiul lui brate si il hraneste cu biberonul.




In urma cu o saptamana, Alex, Antonia si Dominic au fost protagonistii unei sedinte foto pentru o revista glossy. Au fost primele imagini facute publice in care apare si baiatul cuplului.

Oana Roman, incantata de primii pasi ai Isabelei




Saptamana trecuta, si Oana Roman s-a aratat extrem de incantata de performantele fiicei sale, care luna aceasta implineste un an. "Isabela a facut primii pasi alergand voios de la mine inspre Marius si inapoi! E cea mai mare bucurie si cred ca pana la ziua ei, pe 21 februarie, cand va implini un an sa mearga singura si sa alerge printre invitati!", le-a povestit vedeta fanilor sai de pe Facebook.

Dana Rogoz, cu Vladut la munca

Sursa foto: libertatea.ro

Dupa ce toamna trecuta si-a uimit toti colegii atunci cand l-a luat cu ea pe Vlad si, intre doua repetitii ale piesei de teatru, l-a alaptat pe micut in spatele scenei, acum vedeta il ia cu ea cam peste tot pe unde merge. Zilele trecute a fost nevoita sa dea o fuga la Constanta, la deschiderea unui magazin, iar Vladut a insotit-o. Cei doi au profitat de o pauza si s-au jucat razand cu gura pana la urechi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare