Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #sex vedete #bianca ionita #showbiz #miley cyrus #george clooney

Top 4 declaratii scandaloase ale vedetelor despre sex

Cand vine vorba despre sex, unele vedete sunt oricand dispuse sa ofere declaratii scandaloase sau cel putin surprinzatoare. Acest subiect fierbinte suscita intotdeauna curiozitatea publicului larg, asa cum marturisirile celebritatilor le aduc cate un loc fruntas in paginile ziarelor pline de mondenitati. Iata cateva exemple de "porumbei" scapati de vedete despre sex!

1. Bianca Ionita

Prezentatoarea de stiri a postului Kanal D, Bianca Ionita, pare la prima vedere o femeie discreta, cuminte si deloc exuberanta in toate ariile vietii. Tocmai din acest motiv, nu mica a fost mirarea opiniei publice, atunci cand frumoasa blonda cu chip de inger a declarat cu nonsalanta ziarului Cancan ca a experimentat sexul in grup.

Fara nicio retinere, Bianca Ionita a marturisit ca a practicat sexul in trei in adolescenta, ramanand dezamagita de experienta:

"A fost, la 19 ani. Neinteresant. Acum sunt prea batrana ca sa mai fac", declarat Bianca, completand ca a incercat tot ce se poate in materie de sex: "Nu mai am fantezii neindeplinite, le-am facut pe toate cu sotul", a completat stirista.

CITESTE SI:

Ce a declarat Elena Udrea dupa 4 ore la DNA despre fostul sau sot
Cum a devenit peste noapte vedeta in Anglia asistenta blonda concediata de la Capatos
Cum a reusit o tanara cu forme XXL sa devina fotomodel de succes

2. Andreea Raicu



Vedeta Prima TV nu este tocmai o carte deschisa cand vine vorba de viata ei intima, insa a reusit sa-si surprinda cititorii blogului cu un articol in care acuza pudicii de ipocrizie, de vreme ce toata lumea face sex, dar putini au maturitatea sa vorbeasca despre acest lucru.

"Nivelul ipocriziei din societatea noastra poate fi contorizat gandindu-ne cat de des facem sex si cat de des vorbim despre asta", isi incepe vedeta articolul, sugerand ca mentalitatea romanilor trebuie sa se schimbe cand vine vorba despre sexualitate.

3. Miley Cyrus

Miley Cyrus nu socheaza doar prin tinutele de scena vulgare si gesturile desprinse din filmele pentru adulti, ci si prin declaratiile scandaloase pe care le face. Mai nou, fosta Hannah Montana se lauda cu obiceiul ei de a se autosatisface in fiecare zi, sustinand ca masturbarea este metoda ei preferata de relaxare.

"Masturbarea zilnica tine ura la distanta", a postat Miley pe pagina personala de Instagram, alaturi de o poza in care se mangaie in zona intima.

4. George Clooney



George Clooney si-a povestit fara perdea prima experienta de natura erotica, traita pe cand inca nu intrase la scoala:

"Cred ca aveam 6-7 ani cand am avut un orgasm catarandu-ma pe o sfoara. N-a "iesit" nimic, dar toate celelalte senzatii s-au declansat. Imi amintesc ca am ajuns in varf si mi-am spus 'Dumnezeule, ce bine se simte'", a marturisit actorul american.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare