Vedete din Romania

#mihaela constantinescu #vedete intern #cupluri vedete # tudor sisu #bogdan vladau #alina plugaru #cupluri #showbiz #grasu xxl #laura andresan

Top 3 cele mai socante cupluri din showbiz

Showbizul e plin de surprize. Combinatiile dintre vedete par tot mai interesante. De la o zi la alta, apar in peisaj cupluri la care nici nu te gandeai ca ar putea face casa impreuna. Iata-le pe cele mai neconventionale perechi mondene:

Alina Plugaru si Tudor Sisu

Sursa foto: libertatea.ro

Unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz se pare ca e format de Alina Plugaru si Tudor Sisu. Cei doi sunt prieteni de cativa ani, insa abia acum, dupa ce Tudor a divortat in urma cu cateva luni, ar fi decis ca trebuie sa fie impreuna.

Asa se face ca cei doi par de nedespartit. La lansarea celei mai noi piese, "Condamnati la fericire", blondina i-a stat mereu alaturi rapperului. Potrivit libertatea.ro, evenimentul a avut loc intr-un local din Centrul Vechi, iar fosta "regina a filmelor pentru adulti" l-a incurajat pe Sisu, l-a aplaudat si i-a fredonat versurile.

Alina insa nu recunoaste ca ar nutri sentimente intense pentru rapper. "De el ma leaga doar o prietenie frumoasa. Nu este nimic iesit din comun sa mergi sa asculti un artist cum evolueaza pe scena, tinand cont ca acel artist imi este si prieten", a declarat Alina.

Citeste si:

Lumea modei e in stare de soc. A murit!

Sexy-mame! Gravidele din showbiz isi arata formele rotunjoare

Complotul amantilor. Vedete care s-au aliat cu dusmanul

 

Laura Andresan si Grasu XXL

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In urma cu cativa ani buni, Laura Andresan era una dintre cele mai controversate personaje din showbiz. Acum, Laura a devenit femeie de casa. E de sapte ani impreuna cu hip-hopperul Grassu XXL si par tot mai indragostiti. Daca la inceput au avut o viata tumultoasa, de ceva vreme au devenit un cuplu discret, care se afiseaza impreuna cel mult o data pe an.

Se pare ca Laura a fost si cea care a pus piciorul in prag si l-a determinat pe artist sa dea jos kilograme bune. "Cred ca am vreo doua luni de cand n-am mai mancat shaorma. M-a pus Laura la dieta si n-am voie sa mai mananc nimic. Sunt baiat cuminte, nu mai beau nimic", a dezvaluit artistul la Rock FM.

Bogdan Vladau si Mihaela Constantinescu

Sursa foto: realitatea.ro

Cateva fotografii aparute recent dau apa la moara speculatiilor potrivit carora fostul "burlac" Bogdan Vladau ar avea o relatie cu fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela. Daca este sau nu adevarat nu se stie, cert este ca pe cei doi ii despat 19 ani!

Mihaela Constantinescu a infirmat zvonurile sustinand ca sunt doar amici si ca il stie pe Bogdan Vladau de cand avea sase ani. Cu toate astea, Bogdan a publicat pe Facebook zilele trecute o imagine cu el si cu Mihaela in Sicilia in dreptul careia a scris "Multumesc, iubita mea". Cat de nevinovat e alintul ramane de vazut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare