Vedete din Romania

#vedete #lady gaga #justin bieber #vedete bogate #vedete tinere

Top 10 cele mai bogate vedete sub 30 de ani

Sunt tinere, talentate si au reusit intr-un timp-record sa stranga averi imense, dar si sa cucereasca publicul inca de la prima lor aparitie. Recent, revista "Forbes" a realizat topul celor mai bogate vedete care au pana in 30 de ani. Multe dintre aceste celebritati au renuntat practic la copilarie sau adolescenta si s-au dedicat vietii artistice si carierei. Iata care sunt cele mai bogate vedete cu varsta pana in 30 de ani.

1. Lady Gaga

Pe primul loc in topul celor mai bogate vedete sub 30 de ani se regaseste excentrica Lady Gaga, in varsta de 27 de ani. Artista si-a castigat popularitatea si a intrat in atentia publicului si a mass-media prin stilul sau extrem de nonconformist. Vedeta a socat de fiecare data prin aparitiile sale, dar si prin somptuozitatea si extravaganta prin care se caracterizeaza concertele sale. Averea cantaretei Lady Gaga se ridica la 80 de milioane de dolari. Veniturile sale ar fi fost si mai mari daca artista nu ar fi intampinat anul acesta cateva probleme de sanatate, ce au fortat-o sa isi anuleze cateva concerte din turneul sau mondial.

2. Justin Bieber

Pe locul al doilea in topul celor mai bogate vedete realizat de revista "Forbes" se situeaza cantaretul Justin Bieber, care la doar 19 ani a reusit sa detroneze nu doar vedetele mai tinere, ci si celebritati cu state vechi. Potrivit "Forbes", Justin Bieber a strans o avere ce se ridica la 58 de milioane de dolari.

3. Taylor Swift

Podiumul celor mai bogate vedete cu varsta pana in 30 de ani este incheiat de cantareata de muzica pop-country Taylor Swift, 23 de ani, care anul trecut a incasat din concertele sale nu mai putin de 55 de milioane de dolari.



In top 10 cele mai bogate vedete care au varsta sub 30 de ani se mai regasesc compozitorul si cantaretul Calvin Harris, cu 46 de milioane de dolari, Rihanna, cu venituri de 43 de milioane de dolari, cantareata Katy Perry, cu 39 de milioane de dolari, cantareata britanica Adele, cu 35 de milioane de dolari, actrita Jennifer Lawrence, cu 26 de milioane de dolari, actrita Kristen Stewart, cu 22 de milioane de dolari, si actorul Taylor Lautner, cu 22 de milioane de dolari.

Sursa foto: ryanseacrest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului