Vedete din Romania

#probleme #muzica #colaborare #toni braxton #Unbreak My Heart

Toni Braxton se retrage din muzica

Cantareata americana Toni Braxton, celebra pentru hitul "Unbreak My Heart", a anuntat ca va renunta la cariera muzicala, deoarece "nu mai iubeste muzica".

Dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu o serie de probleme medicale si de natura financiara care au facut-o sa-si regandeasca stilul muzical, Toni Braxton s-a hotarat recent sa se retraga din industria care a facut-o celebra.

Toni Braxton a facut anuntul retragerii din muzica in timpul aparitiei sale de ieri-dimineata in emisiunea de televiziune "Good Morning America".

Artista a marturisit ca nu mai iubeste muzica si ca vrea sa se concentreze mai mult pe cariera actoriceasca, pasiune pe care si-a descoperit-o dupa colaborarea la reality show-ul "Braxton Family Values", care se apropie de cel de-al treilea sezon.

"Nu mai simt iubire pentru muzica. Nu mai am acel sentiment pe care il aveam atunci cand cantam, e ceva care ma paraseste. Nu sunt sigura cum vor evolua lucrurile in viata mea, poate ca trec prin criza femeii ajunse la varsta mijlocie, insa inima mea nu se mai gandeste la muzica", a explicat artista americana.

Toni Braxton a obtinut si alte colaborari in acest sens. Ea isi va face debutul ca actrita, odata cu lansarea lungmetrajului "Twist of Faith", care va fi difuzat pe micile ecrane americane maine seara.


Sursa foto: www.gistfactory.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare