Vedete din Romania

#vanatoare ion tiriac #vanatoare mistreti balc

Tiriac si prietenii s-au "limitat" sa impuste un mitret de caciula

Ion Tiriac si invitatii sai s-au "limitat" sa impuste, in prima zi a vanatorii de la Balc, doar un mistret de persoana, spre deosebire de editiile precedente, care s-au dovedit mult mai sageroase.

Cei 45 de participanti, printre care s-au aflat Wolfgang Porsche - mostenitorul imperiului auto german cu acelasi nume, si Franz Rauch - detinatorul celui mai mare producator de sucuri naturale din Europa, au doborat sambata "doar" 50 de porci mistreti. Prima goana s-a derulat fara incidente, intre orele 9.00 si 12.00, dupa care participantii s-au indreptat spre conacul aflat pe domeniul de vanatoare, unde au luat masa.

Ion Tiriac, in calitatea de gazda, le-a pregatit oaspetilor un meniu traditional , cu supa de fasole , mamaliga cu branza, tuica si vin fiert. A doua goana a avut loc dupa ora 14.00 si s-a intins pana in jurul orei 18.00. Ultima goana, cea de a treia, este programata pentru dimineata zilei de duminica, incepand cu ora 10.00. Partida de vanatoare se va incheia la ora 14.00, ora dupa care invitatii vor parasi domeniul de la Balc.

Dincolo de amintirile legate de partida de vanatoare, o parte dintre invitatii marelui tenismen isi vor aminti si de atmosfera facuta de Costi Ionita , care i-a intretinut cu manele. Mistretii impuscati vor fi dusi la abatoare, carnea urmand sa fie donata caselor de copii si de batrani din Bihor, localnicilor si gonacilor. Pentru efortul de a aduce mistretii in bataia pustii, gonacii vor primi cate 70 de lei si cel mult 5 kilograme de carne.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare