Vedete din Romania

#vanatoare #tiriac #anamaria ferent

Tiriac n-a mai luat-o pe Ferent cu el la vanatoare

Anamaria Ferent nu a mai fost invitata sa cante la cea de-a sasea editie a vanatorii de la Balc, organizata de Ion Tiriac .

Se pare ca, din dorinta de a inceta cu barfele pe tema: "Se iubeste Ion Tiriac cu Anamaria Ferent sau nu?", miliardarul a omis sa-i dea solistei o invitatie si de data aceasta.

"Eu sunt la Sinaia, ma relaxez cateva zile, cu prietenii. La Balc nu m-a mai chemat nimeni, pentru ca acolo canta altcineva in fiecare an. Nu stiu cine canta anul acesta", a explicat Anamaria Ferent, pentru ziarul Click!

Anul trecut, pentru acest eveniment, frumoasa solista a fost contractata de Elan Schwartzenberg . Pentru prestatia ei, acesta ar fi recompensat-o cu 1500 de euro.

Insa, si afaceristul s-a retras din echipa organizatorica si nu stie cine o va inlocui pe Anamaria la vanatoarea din Balc. "Voi participa la vanatoare in calitate de invitat si nu stiu cine canta", a explica Elan Scwartzenberg pentru Click!.

Se zvoneste ca Ion Tiriac le-a invitat pe Anna Lesko si Lavinia pentru  un super-recital, dar nu se stie sigur daca vor veni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului