Vedete din Romania

#catalin botezatu #iuliana luciu #victor slav #showbiz #bianca dragusanu #vedete bolnave #vedete intern #vedete spitalizate

Tineri, dar macinati de boli. 4 vedete care au avut nevoie urgenta de ajutorul medicilor

Tineretea nu mai este o garantie a unui trup sanatos. Dovada stau si vedetele mioritice care ajung pe mana medicilor tot mai des. Oricat de grea e suferinta, nu uita insa sa le impartaseasca fanilor de pe conturile de socializare durerea lor, motiv pentru care posteaza imagini de pe patul de spital.

Iuliana Luciu: pietre la rinichi

Iulianei Luciu i s-a facut rau chiar in timp ce se afla in studioul emisiunii "Acces Direct". O ambulanta a dus-o de urgenta la spital, iar medicii i-au pus un diagnostic dureros si la propriu si la figurat: colica renala.

"Am si pietre la rinichi, si nisip cat sa fie de o plaja mai mica. Nu am putut dormi toata noaptea, am avut dureri cumplite. Am fost externata, dar cu conditia sa imi iau medicamentele la timp. Si, e o punga mare si plina de leacuri", a spus Iuliana pentru spynews.ro. Cu toate acestea, durerile mari provocate de pietrele la rinichi nu ii vor da posibilitatea asistentei tv sa se intoarca prea curand in studio, ea fiind nevoita sa stea departe de serviciu o vreme.

Citeste si:

Castigatoarea "MasterChef" ar putea pierde premiul!

"Somerele" de la Pro TV si-au gasit de lucru. Iata cu ce se ocupa!

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti ai Campionatului Mondial. Tu pe care il preferi?

Victor Slav: dureri cumplite de cap

Si Victor Slav a ajuns la spitalul de Urgenta! Ca sa il creada toata lumea prin ce necaz trece, prezentatorul meteo a postat pe contul sau de socializare o fotografie in care se vede ca sta intins pe patul de spital si are o perfuzie in mana. Potrivit apropiatilor sai, Victor ar fi stat trei ore sub supravegherea medicilor. Se pare ca in ultima vreme Victor are parte de dureri cumplite de cap, care l-au mai trimis la spital si weekendul trecut.

Bianca Dragusanu: discopatie lombara

Probleme are si fosta sa sotie, Bianca Dragusanu. Roscata a fost diagnosticata cu discopatie lombara, o afectiune specifica de regula persoanelor de varsta a treia. Durerile de spate i-au creat probleme si in recenta vacanta pe care a petrecut-o la Miami, cand vedeta a fost nevoita sa treaca pe la un spital pentru a i se administra calmante. "Din cauza drumului prea lung pana la Miami, spatele meu a avut de suferit. In primele zile, am suportat durerea, dar pe urma, crizele s-au accentuat si am fost nevoita sa ma duc la medic", a declarat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.

Catalin Botezatu: operatie pe inima



Chiar daca a trecut de prima tinerete, si designerul Catalin Botezatu a avut mari probleme recent. El a avut nevoie de o operatie pe cord, iar pentru aceasta a mers la o clinica din Turcia. Si Catalin a postat pe Facebook imagini cu el pe patul de spital.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare