Vedete din Romania

#Anghel Damian #theo rose

Theo Rose, noi detalii despre relatia cu Anghel Damian: „Il privesc cu admiratie... Sa nu se faca o comparatie gresita”

In urma cu doar cateva luni, despre Theo Rose si Anghel Damian s-a aflat ca formeaza un cuplu, dupa ce in tabloide au aparut fotografii cu ei, realizate de paparazzi.

 

Chiar daca se stia despre fiecare ca era intr-o alta relatie (Anghel Damian cu Lia Bugnar, iar Theo Rose cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Marin de la Antena 1), cei doi au afirmat ca s-au despartit de ceva timp de partenerii lor si ca au inceput o frumoasa poveste de iubire.

Theo Rose si Anghel Damian lucreaza si impreuna, ea fiind actrita in serialul „Clanul”, de la PRO TV, in timp ce el este regizorul peliculei.

Intr-un interviu acordat recent jurnalistilor de la Click, Theo Rose chiar a vorbit despre relatia cu Anghel Damian, afirmand ca are multe de invatat de la el.

„Sunt foarte bine si ma bucur mult. Ma asteptam ca serialul «Clanul» sa aiba acest succes, pentru ca s-a muncit enorm. Avem parte de o echipa foarte misto, de oameni extraordinari si foarte priceputi in ceea ce fac. Personajul meu e o fata cu mult curaj si care urmareste sa stie adevarul in permanenta. Imi place mult personajul asta si ma bucur, totusi, ca exista asemanari intre mine si ea - Vera. Imi place foarte mult ca are si latura asta de fata crescuta pe strada, care a invatat cumva golaneala de nevoie. Ca a trebuit sa se descurce in niste situatii-limita. Iar chestia asta ma ajuta sa mai dau si din Theo Rose afara. Am foarte multe de invatat de la Anghel. Si sunt bucuroasa sa fiu langa un om pe care il privesc cu admiratie, la fel cum a fost si in trecut, ca sa nu se faca o comparatie gresita. E un alt moment al vietii mele, pe care il traiesc asa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului