Vedete din Romania

#iubit theo rose #theo rose #declaratii

Theo Rose, detalii nestiute din intimitate: „E greu sa fii iubitul meu”

In urma cu doar cateva luni, Theo Rose si Anghel Damian dezvaluiau ca au inceput o relatie, iar recent cei doi au afirmat ca urmeaza sa devina parinti la inceputul anului viitor, deoarece artista este insarcinata.

 

Invitata in podcastul lui Mihai Bobonete, Theo Rose a vorbit despre viata ei privata, oferind detalii din intimitate. Celebra cantareata, care este si actrita in serialul „Clanul”, regizat chiar de catre Anghel Damian, a spus ca doar barbatii pe care i-a lasat au putut sa se apropie mai mult de ea si ca ea este o persoana dificila.

„Barbatii nici nu prea au indraznit sa ma cucereasca. Ma gandesc ca m-au placut cativa, dar au avut curaj doar aia pe care i-am lasat eu sa indrazneasca. Adica a fost asa... cu chemare. E greu sa fii iubitul meu, pentru ca am o gura proasta, asa. Este o chestie foarte nasoala pentru omul de langa mine si am observat ca asta o aplic si cu familia. Am foarte mult bun simt si sunt atenta cum ma comport cu oricine altcineva, sa fie totul corect, sa nu gresesc cu niciun cuvant... Dar la aia de langa mine sa le dau in cap si alta nu. La nervi, nu tot timpul”, a spus Theo Rose.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare