Vedete din Romania

#acasa tv #gripa porcina #nicoleta luciu

Terorizata de gripa porcina, Nicoleta Luciu umbla cu masca dupa ea

Nicoleta Luciu este panicata din cauza virusului AH1N1. Astfel, artista vine la munca, pe platourile de filmare pentru serialul de epoca "Aniela", cu masca pe fata.

Gripa porcina inspaimanta din ce in ce mai multi romani si acum a ajuns si in bransa celor din show-biz. Pe platourile de filmare de la Acasa TV deja s-a instalat panica. Mai multi actori iau toate masurile necesare pentru a se proteja impotriva acestei pandemii.

Actrita Nicoleta Luciu este cea mai grijulie. Aceasta sta in pauzele de filmare cu masca pe fata, de frica sa nu contacteze virusul si sa il transmita fiului ei, Zsolt Jr.

"Sunt mama si sanatatea celui mic este cea mai importanta. Cand termin filmarile si plec spre casa, folosesc masca. Si, la primul semn de raceala, port masca atunci cand stau langa cel mic", a povestit Nicoleta Luciu pentru Libertatea.

Alaturi de Nicoleta Luciu si colega sa de platou, Ioana Ginghina face tot posibilul sa-si protejeze familia de pacatosul virus. "Fiicei mele, Ruxandra, ii dau in fiecare saptamana oscilococcinum si vitamina C si multe mere", a declarat Ioana pentru Libertatea.

La randul lor, Diana Dumitrescu si Adela Popescu iau vitamine ca pe bomboane si urmeaza regimuri stricte de detoxifiere, in timp ce Alina Grigore foloseste un spray dezinfectant.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului