Vedete din Romania

#mamaia #vacanta #teotrandafir

Teo, vacanta fara fite la Mamaia

Teo Trandafir se relaxeaza zilele astea pe litoralul romanesc. Vedeta postului de televiziune Prima a ales sa-si petreaca vacanta la Mamaia. Principalul motiv pentru care Teo a preferat Romania a fost situatia medicala a fiicei sale, Maia , care nu i-a permis sa plece prea departe de casa.

Turistii care au facut plaja zilele trecute la Mamaia au avut surpriza sa fie 'vecini de sezlong ' cu nimeni alta decat Teo Trandafir. Vedeta nu a ales o zona de fite, ci s-a bucurat de soare impreuna cu fetita sa, Maia, pe plaja publica dintre hotelurile Patria si Iaki .

"Maia a facut otita anul trecut si mi-a fost teama sa plecam in strainatate, departe de casa. Aici am medicul ei, doar la cateva ore distanta, care m-a sfatuit sa o tin cat mai mult la mare, pentru ca aerul de aici ii face bine. Nu-mi prea place mie sa stau la plaja, dar ce nu faci pentru copii!", ne-a spus vedeta zambind. Asa ca, de dragul fetitei, Teo isi petrece aproape toata ziua pe plaja, jucandu-se cu micuta ei, pe care o asteapta grijulie de fiecare data cand iese din apa, sa o infasoare repede in prosop, ca nu cumva sa raceasca. 

Vedeta nu a vrut sa ne spuna la ce hotel sta. Ne-a dezvaluit insa ca a avut probleme serioase cu cazarea, motiv pentru care a schimbat locatia. "Am fost la "pomul laudat", stiti cum e! Am gasit gandaci in camera si m-am mutat imediat", ne-a marturisit Teo. La noul hotel, serviciile sunt ireprosabile, astfel incat Teo isi poate petrece linistita, impreuna cu fiica sa, cele cateva zile care i-au mai ramas de stat la mare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare