Vedete din Romania

#teo trandafir #halloween #blog

Teo Trandafir, satula de Halloween

Teo Trandafir s-a straduit sa-i ofere fiicei ei un Halloween reusit, in ciuda faptului ca este o sarbatoare care ii displace complet.

Prezentatoarea TV a scris pe blogul personal despre experienta neplacuta a sarbatorii, prin care a trecut pentru ca fiica ei, Maia, sa se simta bina alaturi de ceilalti copii de varsta ei.

"Iar a venit Halloween -ul. Stiti ca eu nu-s genul de persoana care sa se ia de fund pentru ca un eveniment e de import sau autohton. Valentine's-ul e formidabil, ne pupam ca apucatii si ne aducem pernute de catifea, canute de cafea si tot asa. Dar jur, nu inteleg (nici la ei!) Halloween-ul asta. Fii-mea a mancat azi o duzina de bomboane , a trebuit sa suport cohorte de copii care-si vara mana-n borcane si varsa bomboanele pe parchet...", a scris Teo pe blogul personal.

Teo s-a linistit abia dupa ce a scos-o pe fiica ei din costum si a demachiat-o, stergand rana plina de sange pe care o purtase micuta.

"Ma tem ca la anul va fi mai rau. Iar eu m-am saturat de vrajitoare hidoase si copii cu cap de mort... nu pot si nu inteleg. Nu stiu cum o sa doarma la noapte, dupa cate orori o trait prin parc!... Am demachiat la Maia azi ca la fasole, era gri cu negru si rosu de la sangele care-i curgea din rana pictata pe fata. Ingrozitor. Si ce copil frumos am! De ce-l poceste Halloween-ul????", incheie Teo.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului