Vedete din Romania

#Teo Trandafir drama #vedete intern #teo trandafir #showbiz

Teo Trandafir: "Nu mai stiam cum ma cheama, cine sunt"

Teo Trandafir a fost de curand premiata pentru intreaga sa activitate, in cadrul Galei Femeia Anului 2015. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea tv a facut o serie de marturisiri emotionante din viata sa personala.

“Acum 5 ani sufeream 5 operatii. Au fost 5 interventii, ma rog, nici nu mai este important. A trebuit revenit ca se refaceau tot felul de lucruri pe acolo. De fiecare data trebuia sa o iei de la capat cu tot ce inseamna ridicat pentru prima oara in fund, mers pentru prima oara, cazut si luat de la inceput. Te trezeai iar cu fata la tavan, iar intrebai ce s-a intamplat, uneori, nu puteai sa intrebi, pentru ca au fost momente cand am avut afazie, nu puteam vorbi de niciun fel si in nicio limba, ca nu mai stiam niciuna. Dupa care mi-am pierdut memoria complet, dupa care am luat-o de la inceput. De fiecare data a fost diferit, in functie de starea mea de atunci”, a dezvaluit Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

Problemele si simptomele, la auzul carora te inspaimanti si te infiori, au fost depasite cu greutate, spaima ca nu isi mai amintea titluri de carti, nume de oameni sau detalii dragi din trecut fiind intr-un final infranta. “Nu mai stiam cum ma cheama, cine sunt si nu mai stiam sa vorbesc in niciun fel. in mintea mea avea sens, stiam ce vreau, dar nu stiam sa zic. si te simti prizonier al propriul tau corp pana la un moment dat cand, mi-am zis fii calma, fii calma, fii calma, o sa-ti vina cuvintele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului