Vedete din Romania

#teo trandafir #bianca dragusanu

Teo Trandafir, insultata de Bianca Dragusanu? "Maldar de grasime!"

Bianca Dragusanu a renuntat la cursurile Scolii de Televiziune si Film in toamna anului trecut. Motivul ar fi faptul ca Teo a dat-o afara de la un curs pentru ca nu era atenta.

Asistenta lui "Dan Capatos" a plecat cu scandal de la cursul despre "Emisiuni de divertisment" tinut de Teo Trandafir la scoala de televiziune si Film.

Chiar daca toti elevii Scolii au semnat contracte de confidentialitate , scandalul a iesit la iveala cand un martor s-a hotarat sa vorbeasca despre incidentul in care Bianca Dragusanu a injurat-o pe Teo in timpul unui curs.

"De la inceputul cursului pana aproape de sfarsit, Bianca, asezata in primele randuri, manuia telefonul si n-a fost atenta la absolut nimic. Cand Teo a intrebat-o despre subiectul discutat pana atunci, Bianca a spus ca nu i s-a parut atat de interesant ca statul pe net. Si de la Teo ai ce sa inveti, ca e femeia tuturor posibilitatilor...

Atunci Teo a rugat-o frumos sa pofteasca afara din sala sau sa inchida telefonul si sa fie atenta. Foarte iritata, Bianca a ripostat si a jignit-o pe Teo, spunandu-i Esti vaca imputita! Cum iti permiti sa ma dai afara de la un curs pe care il platesc?! Nu te uiti la tine ce maldar de grasime esti?!, injurand-o intr-un mare fel. A iesit apoi trantind usa si strigand ca-si baga p... in Scoala de Televiziune”, a declarat martorul intamplarii, citat de Ziarulring.ro.

Teo Trandafir nu si-a pierdut cumpatul si a invitat-o pe Bianca la o discutie intre patru ochi, in urma careia Bianca nu a mai fost vazuta la cursuri.

"Teo se uita la ea zambind, in final i-a multumit ca a parasit sala si a invitat-o sa stea de vorba intre patru ochi dupa curs daca are vreo problema cu ea. Apoi si-a reluat lectia fara absolut niciun comentariu despre Bianca, desi ceilalti elevi o atatau sa comenteze”, a adaugat sursa mentionata.

 

Teo, inca o saptamana la Terapie Intensiva

 

Starea de sanatate a lui Teo Trandafir s-a imbunatatit in ultimele zile, insa medicii de la clinica austriaca vor sa o mai tina o saptamana la Terapie Intensiva.

Parametrii infectiei si presiunea intraabdominala sunt intr-o usoara scadere, potrivit surselor citate de Ziarulring.ro.

Transportul si tratamentul lui Teo in Austria sunt platite de fostul patron ProTV, Adrian Sarbu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare