Vedete din Romania

#aniversare Teo Trandafir #vedete intern #teo trandafir #showbiz

Teo Trandafir implineste 48 de ani! Mesajul emotionant al lui Mircea Badea

Teo Trandafir implineste joi, 2 iunie, 48 de ani! Una dintre cele mai emotionante urari a venit din partea fostului coleg de platou, Mircea Badea, care i-a transmis ca este “mai frumoasa”!


Pe blogul personal, Mircea Badea a postat un mesaj, dar si melodia Laurei Stoica.

”Gandesc acum, privind secventele din emisiunea lui Teo de acum multi ani, fix ce am gandit si atunci cand le-am vazut in direct: ca sunt perfecte. Este linistea inocenta dinaintea furtunii. Muzica si versurile sunt printre cele mai minunate aparute pe planeta, oamenii se bucura, se misca, zambesc si se uita unii la altii. Ca niste copii care se joaca inainte sa-i cheme mama seara la masa.

In platou cerul era senin, adierea calma ca o mangaiere parinteasca. Cand vreau sa-mi trag sufletul, sa plec un pic dintre oameni ca sa-i redescopar, sa ma inalt catre respiratie adanca, ma uit la secventele astea. Am nevoie de iluzia eternitatii cordiale, a regasirii umanitatii, de senzatia leganata ca totul va fi bine.

La scurt timp dupa emisiune Laura Stoica avea sa moara intr-un oribil accident de masina, cei din platou aveau sa treaca fiecare prin propriile incercari, unele la limita. Printre ei si Teo, serena aici in paradisul de o melodie. Dar poate asta e tot ce avem in viata: cateva momente perfecte. Ma bucur ca unele dintre ele le-am trait impreuna cu Teo.
Astazi este ziua ei. La multi ani, draga prietena! Esti mai frumoasa!”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare