Vedete din Romania

#teo trandafir #concurenta #andreea marin #mihaela radulescu

Teo Trandafir, adevarul despre concurenta cu Andreea Marin si Mihaela Radulescu: „E grasa, e proasta”

Dupa o vacanta de aproximativ doua luni, Teo Trandafir a revenit in grila Kanal D cu emisiunea „Teo Show”, care nu mai este difuzata in timpul saptamanii, ci in diminetile de weekend.

 

Odata revenita pe micile ecrane, Teo a dat un interviu pentru Cancan, in care a vorbit atat despre debutul ei in televiziune, cat si despre mutarile pe care ea si colegii ei le-au facut de la o televiziune la alta.

„Noi am pornit intr-o formula cam asa: Mihaela Radulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred ca Dan Negru si cu mine. Imagineaza-ti ca eu eram cu Mihaela Radulescu si cu Andreea Marin in aceeasi liga. Eu eram cat ele doua la un loc. Si atunci trebuia sa ma salvez cumva, pentru ca publicul din Romania astepta niste frumuseti inteligente. Eu eram oarecum inteligenta, dar am gasit aceasta arma, pe care sa o folosesc in favoarea mea, pentru ca, bun, «Teo Trandafir e grasa», am inteles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit! Bai, dar ti-am zis-o eu! Acum, ce mai ai sa imi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proasta», aici s-ar putea sa pot sa incerc sa te contrez! Si te contrez cu argumente, cate vrei, ca am, mai inchiriez de la prieteni, mai una alta, stii cum e! Mie autoironia mi-a reusit pentru asta, sa ma apar! Gandeste-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care si-o construieste si si-o sustine cu mare atentie. Ai vazut-o, pozitia in care sta si vorbele pe care le rosteste sunt atent alese, la mine nu sunt. Mihaela Radulescu aflata in plina glorie, a plecat la B1, sa realizeze emisiunea «Gala», emisiune de cultura, o emisiune decenta, curata, misto. Cand Florin Calinescu a plecat de la Pro TV la Tele 7abc, am plecat eu de la Pro TV la Romantica. Eu stiam foarte bine ca asa se va intampla, pentru ca vazusem ce s-a intamplat inainte. Nu e obligatoriu sa profiti de pe urma greselilor pe care le-ai facut tu, decat daca esti neghiob. E bine sa profiti si de pe urma greselilor pe care le fac altii. Te uiti in gradina lor, vezi unde au gresit si zici: «Ba, eu nu fac asta». Dar a venit momentul in care am facut-o, macar stiam ce fac! Deci niciodata publicul nu migreaza dupa vedeta! Dupa parerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Daca te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine dupa tine! Dar el a venit de la un post mare la un post mare. Si atunci discutia nu e aceeasi! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu ca exista”, a spus Teo Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului