Vedete din Romania

#teo trandafir #dezvaluiri #barbati

Teo Tradanfir, dezvaluiri intime! Ce a spus despre barbatul din viata ei: „Pot ierta aproape orice”

 

Fara doar si poate, Teo Trandafir nu este doar una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, ci este totodata si una dintre cele mai iubite celebritati din televiziune.

Prezentatoare de zeci de ani, trecuta pe la toate marile posturi TV din Romania, Teo Trandafir  are acum show de weekend la Kanal D, iar publicul se simte bine in continuare atunci cand o aude sau o vede pe vedeta.

Recent, Teo Trandafir a stat de vorba cu jurnalistii de la Viva, carora le-a vorbit despre viata ei privata, afirmand ca a avut mereu pe cineva alaturi, chiar daca in public a parut ca este singura in mare parte a timpului.

„Ceea ce nu se stie despre mine este ca eu nu am fost singura aproape niciodata. Nu imi place sa fiu singura, nu mi se pare amuzant, pentru ca nu am cu cine vorbi, cu cine imparti o rosie si o bucata de branza. Faptul ca nu ma afisez este cu totul si cu totul alta treaba. Nu aleg singuratatea si sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa randuiasca in asa fel incat sa nici nu fiu nevoita sa ajung acolo. Nu voi vorbi niciodata despre barbatul din viata mea fara acordul acestuia si, deocamdata, nu il am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viata mea si care nu si-au dorit sa fie haituiti prin magazine, a caror intimitate o respect mai mult decat pe a mea. Cred ca poti sa fii regina doar la bratul unui rege. Indiferent de situatia sociala, de ce pare a fi omul respectiv, atata vreme cat eu ii simt nobletea, generozitatea si caracterul de fier, va fi langa mine si voi fi langa el si il voi sustine pana la moarte. Cred ca nu as accepta sa fiu batjocorita public, asta nu as suporta, si nu as putea ierta niciodata un om care sa imi faca rau de fata cu toata lumea. Altminteri, am o toleranta pe care am inceput sa mi-o si iubesc si pot ierta aproape orice, atata vreme cat exista macar un argument”, a spus Teo Trandafir.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare