Vedete din Romania

#catalin botezatu #teo #showbiz #vedete intern # relatie teo # sarut teo

Teo, sarut pasional cu un ALT barbat! Ce spune despre Antonio

Relatia controversata a uneia dintre cele mai indragite vedete TV tocmai a devenit si mai complicata dupa ce Teo a fost surprinsa alaturi de un alt barbat celebru.

Daca Teo si Antonio Passarelli pareau sa formeze cel mai nou cuplu din showbiz, iata ca relatia nu a fost confirmata de niciuna dintre vedete. Mai mult, dupa ce Antonio o declarat ca are o relatie de peste 20 de ani, si Teo marturiseste deschis ca nu formeaza un cuplu cu bucatarul simpatic si galant. "Nu cred - si presupun ca Antonio va spune acelasi lucru - ca este treaba cuiva ce face altcineva atata vreme cat nu deranjeaza pe nimeni. Nu cred ca ofensam sau deranjam pe cineva. Daca este, insa, obligatoriu sa dam o explicatie, aveti cuvantul meu de onoare ca din acel punct de vedere nu s-a intamplat absolut nimic niciodata. Insa daca se va intampla ceva vreodata, ai din nou cuvantul meu de onoare ca nu voi da fuga la prima redactie ca s-o vand pe o suta de dolari", a precizat Teo.

Pe de alta parte insa, viata lui Teo este cat se poate de palpitanta. Vedeta s-a intalnit cu Catalin Botezatu la mare, alaturi de care a descoperit lumea din spatele prezentarilor de moda. "Ma intalnesc in scurta vreme la o prezentare de moda cu marele Catalin Botezatu. Problema e in felul urmator: am o bluza care are doua ipostaze. Am zis ca sa il impresionez pe domnul Botezatu", a spus Teo in gluma la inceput. Designer-ul a dus-o in backstage, acolo unde modelele se pregatesc pentru prezentarile pe care le sustin in fiecare seara. Dupa ce a vizitat tot ce se putea vizita, camerele au surprins un moment la care nimeni nu se astepta: Teo si Catalin Botezatu s-au sarutat! 

Ce spuneti despre noua intorsatura pe care pare sa o ia viata amoroasa a lui Teo?

CITESTE  SI: Totul despre sarcina nasteptata a Antoniei 

Retete simple pentru o viata sanatoasa 

Vrei sa slabesti? Asculta de experti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare