Vedete din Romania

#teo trandafir #afacere #tv

Teo isi vinde emisiunea doar in provincie

Teo Trandafir vrea sa rezolutioneze televiziunea din Romania. Ea isi va produce independent noua emisiune, "Teo Show", pe care vrea sa o vanda statiilor TV locale.

Vedeta a hotarat sa fie propriul sef de acum inainte, asa ca a pornit o afacere impreuna cu mai multi prieteni. Local TV Network va fi coordonata de jurnalistul Bogdan Ionescu , fost redactor sef la Evenimentul Zilei. Teo este unul din actionarii principala la firma care vrea, deocamdata, sa produca doua emisiuni .

"Nu m-am dus la nici un trust, pentru ca, sincer, eram scarbita de modul in care se face televiziune la patron. Ma saturasem sa mi se comande, mai ales cand te uiti la omul ala si vezi clar ca nu e in pozitia de a te comanda pe tine. Proiectul acesta l-am pus pe roate cu niste prieteni. Vom produce doua emisiuni, una a mea, saptamanala, care se va chema "Teo Show", si inca una, "Pe gustul tau", care va fi prezentata de Simona Patruleasa si care va fi o emisiune de gatit, cu invitati", a explicat Teo pentru Gardianul.

Simona Patruleasa va putea lucra la noul proiect fara sa renunte la colaborarea cu Kanal D, unde prezinta stirile de weekend si, temporar, pe cele zilnice.

Local TV Network va distribui cele doua emisiuni catre circa 30 de posturi TV locale, iar daca "Teo Show" are succes ar putea fi vazuta si in Bucuresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare