Vedete din Romania

#teo trandafir #mihaela radulescu #paparazzi #televiziune #elan schwartzenberg

Teo crede ca Mihaela Radulescu nu va scapa de paparazzi

Trecuta prin experienta abandonarii showbiz-ului, Teo crede ca Mihaela Radulescu nu va scapa de paparazzi nici dupa ce dispare de pe micul ecran.

Fosta vedeta de televiziune o avertizeaza pe Mihaela Radulescu ca nu va scapa de atentia presei multa vreme dupa ce paraseste audiovizualul. Teo Trandafir crede ca motivul adevarat pentru care Mihaela a parasit televiziunea este situatia actuala din showbiz si nu copilul sau paparazzi.

"Si copilul cred ca e un motiv pentru care Mihaela a renuntat la televiziune , dar avea timp sa se ocupe de el, ca avea doar cateva ore de filmare. Cred si ca stilul emisiunii de azi nu i se potriveste. Vedetele care accepta unele lucruri o sa aiba mult de suferit pe viitor. Eu nu cred ca Mihaela Radulescu ar putea sa distruga viata unui om, cred ca a luat aceasta decizie din cauza fenomenului, din cauza mizeriilor din televiziune", a spus Teo pentru Ziarul Ring.

Mihaela Radulescu la Monaco

Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg , sustine ca mama lui Ayan se va muta in Monaco pentru a se dedica fiului lor. El crede ca Mihaela se va apuca de scris departe de Romania. 

Mihaela a raspuns in emisiunea Observator de la Antena 1 telespectatorilor care nu i-au inteles decizia de a parasi televiziunea: "Am ales ca un sportiv de performanta un moment in care sa ma retrag fara sa simt un gust amar. Am un public care plange prin SMS-uri, dar le spun ca nimeni nu este de neinlocuit. Sunt convinsa ca va aparea cineva in locul meu si ca exista viata si dincolo de reflectoare", a declarat ea.

 

Citeste si 

Mihaela Radulescu, inlocuita de Teo?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare