Vedete din Romania

#teo trandafir #tv #anamaria ferent

Teo a inceput filmarile la noua emisiune

Teo a inceput filmarile pentru noua sa emisiune . Intr-un studio ultramodern din Chitila , vedeta a dat startul inregistrarilor la "Teo Show", emisiune care va fi distribuita in tara de Local TV Network.

Cunoscuta prezentatoare si-a luat alaturi la noua emisiune si vechea echipa. Astfel, Teo lucreaza acum cu aceiasi oameni cu care a lucrat si la Pro TV si la Prima TV , respectiv cu Andreea Godeanu (producator) si cu Marian Teodorescu (director de operatiuni).

Jurnalistii de la Click! au fost la inregistrarile pentru prima emisiune, care se desfasoara in studioul Local TV Network de la Chitila, unul luxos si dotat cu aparatura de ultima generatie. In timpul emisiunii, vedeta a avut emotii si a cerut intruna apa si servetele, din cauza caldurii din platou.

"Inca nu m-am obisnuit cu faptul ca inregistrez emisiunile si ca nu le prezint in direct. Ma simt destul de ciudat" , a declarat Teo pentru Click!.

Invitatul special al primei emisiuni "Teo Show", care va fi difuzata in toata tara, a fost Anamaria Ferent, ea avand si un moment artistic in timpul emisiunii.

 

Citeste si 

Afla unde o poti vedea pe Teo

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului