Vedete din Romania

#tatal lui theo rosse confirma # confirmare sarcina theo rose #theo rose insarcinata #theo rose #sarcina

Tatal lui Theo Rose a confirmat ca artista e insarcinata: „A preferat sa ne anunte printre primii”

Dupa ce jurnalistii de la Cancan au afirmat in premiera ca Theo Rose este insarcinata, informatia a fost preluata rapid de intrega presa din Romania, iar prima vedeta care s-a grabit sa o felicite pe artista a Horia Brenciu.

 

Apoi, la doar cateva ore distanta, jurnalistii de la Playtech au stat de vorba cu tatal lui Theo Rose, care a confirmat ca fiica lui este gravida. Mai mult decat atat, el a afirmat ca stia acest lucru de mai bine de o saptamana!

„Pe noi ne-a anuntat Theo inca de la inceputul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sarit in sus de bucurie, fiindca am si eu o varsta si deja asteptam de ceva vreme nepoti. Care se cam lasau asteptati. Theo, cea mai mica fata a noastra, e cea care ne-a facut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la tara, suntem mai conservatori. Asa ca nu ne-am fi dorit sa aflam de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a stiut asta, si a preferat sa ne anunte printre primii. Nici nu va puteti inchipui ce bucurie ne-a facut! A venit la noi impreuna cu prietenul ei. Ne-a facut o impresie foarte buna, de ce sa nu recunosc! Insa, nu ma intrebati cand vor face nunta, caci despre fericitul eveniment nu ne-au spus inca nimic. Cred ca vor bate in curand si clopotele de nunta! Imi doresc asta”, a spus tatal lui Theo Rose.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare