Vedete din Romania

#boala #familie #gabriela cristea

Tatal Gabrielei Cristea: "Fiica mea este un monstru cu chip de om"

Conflictul dintre Gabriela Cristea si familia ei instrainata a fost escaladat de declaratiile tatalui ei: "Din pacate, Gabi este un monstru cu chip de om sau un demon cu chip de inger".

Vedeta Kanal D sustine ca problemele sunt cauzate de fratele ei, care a amenintat-o in fata blocului si vrea sa depuna o reclamatie la Politie.

"Mi-a cerut bani si, cand i-am spus ca n-am, a inceput sa zica de fata cu sotul meu ca o sa afle toata lumea cine sunt eu. Credeti-ma, n-am nimic de ascuns, n-am facut nimic de care sa-mi fie rusine. Fratele meu m-a jignit, am martori toti vecinii si vanzatoarea de la chioscul de ziare ca a sarit la bataie, pentru ca nu voiam sa-i mai dau bani. Am avut noroc cu Marcel, care a inteles situatia si care a intervenit, ca altfel o pateam", a declarat Gabriela pentru Libertatea.

Fratele si tatal prezentatoarei emisiunii " Nora pentru mama " au insa o cu totul alta varianta. Ei spun ca Gabi si-a parasit parintii si nu a fost alaturi de ei in momentele grele.

"Am avut o senzatie de deja-vu cand am vazut ca si de aceasta data Gabriela refuza sa fie alaturi de noi in momentele grele. Acum nu vine la mama la spital, iar in urma cu zece ani nu a venit la tata. Atunci tata a suferit doua accidente vasculare cerebrale si a paralizat, iar ea tot nu a catadicsit sa vina. Culmea este ca nici nu stie unde locuiesc parintii mei, iar ei s-au mutat cu 12 ani in urma. Aceasta este Gabriela, sora mea care sustine ca ne-a sprijinit financiar", a declarat Emil, fratele vedetei, pentru Cancan.

"N-a dat-o nimeni afara din casa"

Tatal Gabrielei contrazice si el declaratiile vedetei cum ca ar fi fost data afara din casa la 18 ani, de parintii care nu o iubeau.

"A plecat de acasa cu Bogdan, un barbat cu 10 ani mai mare decat ea. N-a dat-o nimeni afara din casa. Din contra. Gabi e lumina ochilor nostri. Ca sa-i fac ei un viitor, am muncit mai mult prin strainatate. Voiam sa aiba bani, sa nu-i lipseasca nimic. I-am facut toate poftele. M-am suparat ca orice tata cand a plecat, dar am trecut peste tot", a povestit, pentru Click!, Eugeniu Cristea , tatal vedetei.

"Noua nu ne trebuie averea Gabrielei, nu am cerut niciodata nici macar un leu de la ea. Nu inteleg cum poate minti cu atata nerusinare. Noi avem casa cu etaj, o garsoniera si doua masini, nu suntem atat de amarati pe cat spune", a mai spus tatal brunetei.

 

Citeste si

Gabriela Cristea, avort la 16 ani?

Gabriela Cristea: "M-am imbolnavit de tiroida din cauza stresului provocat de familia mea"

Gabriela Cristea nu are timp sa-si viziteze mama bolnava

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului