Vedete din Romania

#vedete intern #rita muresan #showbiz #lili sandu #andreea marin #daniela gyorfi

Vedete indurerate. Dramele care le-au daramat pe celebritati

Tristete, durere, lacrimi. Sunt sentimente absolut firesti si care le coplesesc la un moment dat pana si pe vedetele despre care ai crede ca sunt foarte puternice.

Lili Sandu: "Mi-e greu sa vorbesc"

Sursa foto: radardemedia.ro

Lili Sandu a revenit recent in showbiz-ul romanesc in rolul de coprezentatoare a emisiunii "Danseaza printre stele", de la Antena 1. Chiar daca toata lumea isi imagineaza ca totul in viata sa a fost numai roz, vedeta a recunoscut ca, in urma cu patru ani, a trecut printr-o perioada extrem de grea, de care ii este si acum greu sa-si aduca aminte. "Mi-e greu sa vorbesc, chiar daca au trecut patru ani. Este vorba despre decesul tatalui meu. Fiind in America, am reusit sa trec peste acest moment care a fost devastator", a povestit in aceasta dimineata Lili Sandu, la "Antena Stars".

Citeste si:

4 vedete care se plang ca n-au timp de dragoste

3 vedete cu care "fostii" au dat de pamant. Au facut dezvaluiri inedite!

Lavinia Parva, in pericol! O brunetea focoasa i-a declarat iubirea lui Banica Jr

 

Rita Muresan: "Ma trezesc plangand"

Sursa foto: libertatea.ro

Rita Muresan sufera inca dupa moartea mamei sale. Amintirile despre cea care i-a dat viata continua sa o chinuie si la un an de la decesul acesteia. Femeia a murit chiar de ziua Ritei.

"Pana si acum, inca ma trezesc plangand dimineata. Mi se pare ca anul acesta a fost pe repede inainte. I-am facut mamei un mic altar pe noptiera mea. Despartirea de mama m-a dezechilibrat", a marturisit Rita Muresan la "Agentul VIP".

Daniela Gyorfi: "O sa am un gol in suflet toata viata

Sursa foto: cancan.ro

Daniela Gyorfi a avut intotdeauna o relatie speciala cu mama sa. Anul trecut, artista a pierdut-o. "Nu reusesc sa imi revin. Tot timpul imi vin in minte amintiri cu mama, momente, trairi, bucurii, greutati. Cum se chinuia ea sa imi ofere sarbatori fericite, cum se chinuia sa nu simt nevoia unui tata. Nu pot uita mancarurile gatite de ea. Nu pot uita nici macar mirosul pielii ei. Era tot timpul atat de ingrjita, de frumoasa. O sa am un gol in suflet toata viata mea pana o sa ne intalnim", a marturisit artista.

Andreea Marin: "Mama a murit in bratele mele!"

Sursa foto: a1.ro

9 ani avea Andreea Marin cand si-a pierdut mama intr-un cumplit accident rutier. "Mama era pe scaunul din fata, din dreapta, si a sarit peste noi, pentru a ne proteja. Impactul a prins-o in aer! Mama a murit in bratele mele!", a rememorat Andreea momentele dramatice de atunci. "Legatura cu mama a fost foarte puternica si o parte din ea a ramas in mine si eu cred ca exista undeva acolo. Vreau sa cred ca exista o comunicare dincolo de aceasta realitate. As vrea ca mama sa stie ca mi-e dor de ea", a mai spus Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului