Vedete din Romania

#Andreea Marin emisiune #vedete intern #showbiz #andreea marin

Surprize, surprize! “Zana” se intoarce!

Andreea Marin revine pe sticla! In mai putin de o luna o vom revedea la TVR intr-o noua emisiune!

”Pregatesc o emisiune TV. in trei saptamani si jumatate revin in televiziune, la televiziunea nationala. Acasa la mine”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

”Zana” spune ca titlul de lucru al emisiunii este “Pretuieste viata”, insa nu a precizat daca acesta va ramane.

„E un program total diferit de tot ceea ce am facut odinioara. inainte faceam programe ample si ca locatie si cu un public de sute de oameni in sala. De data aceasta, e un program dedicat in principal femeilor, acelora care cred ca o schimbare in bine poate fi facuta oricand. Uite, eu am facut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile: minte, trup si suflet.

Emisiunea va avea 40 de minute concentrate, duminica seara si va fi despre alegerile pe care le faci in viata, despre sanatate, nutritie, design interior, despre calatorii ce citim, spre ce privim. Titul de lucru al emisiunii este in momentul de fata ”Pretuieste viata”. E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Emisiunea va fi in reluare miercuri seara, dupa Telejurnal. Va fi si un pic de reality-show si informatie pentru o viata mai buna”, a mai povestit Andreea Marin.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului