Vedete din Romania

#showbiz #bianca dragusanu # bianca victor slav #vedete intern # nunta bianca

Surpriza! Ce mai pun la cale Bianca si Victor Slav!

Victor Slav si Bianca Dragusanu pun din nou la cale ceva pentru a le mai creste cota pe piata, sustin surse din anturajul celor doi.

Dragostea trece prin stomac, par sa considere doua dintre cele mai mondene vedete de la noi. Astfel, potrivit unor surse din anturajul lui Victor Slav si al Biancai Dragusanu, cei doi s-ar pregati din nou de nunta. Victor si Bianca sunt din nou colegi la Antena, se vad destul de des si au lasat deschisa poarta pentru o noua relatie. Mai mult, acum cei doi doresc sa pluseze si sa faca si un copil. 

"Bianca si Victor sunt angajati ai aceuiasi post tv, asa ca trebuie sa faca rating. Oricum se placeau, oricum au fost casatoriti, de ce nu ar mai face o data acest pas, mai ales ca au si de castigat din asta. Nici nu declara nimic pentru ca vor spune tot la televizor. Ea avea contract cu trustul Intact pe cateva proiecte si, recent, a semnat si Slav. Cand si-au vandut nunta la Pro TV au facut vreo 70.000 de euro bani, plus ca au fost bartere si nu au platit mai nimic la nunta. Acum se gandesc sa faca acelasi lucru. Si poate pana la toamna, ramane si Bianca gravida. Ei sunt constienti ca impreuna fac rating mai bun decat separat, plus ca pot castiga si bani frumosi asa cum au facut-o cu prima nunta si cu divortul", au declarat surse din anturajul celor doi, potrivit wowbiz.ro.

CITESTE SI: Relatiile secrete ale vedetelor 

Slabeste cu ajutorul expertilor in diete si nutritie

Cum sa te imbraci zi de zi pentru a intoarce toate privirile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare