Vedete din Romania

#showbiz #monica gabor #ramona gabor #vedete intern

Sunt fericite sau nu? Adevarul despre iubirile surorilor Gabor

Probabil unele dintre cele mai mediatizate surori din showbizul romanesc sunt Monica si Ramona Gabor. Au fost ani buni in lumina reflectoarelor, dar chiar si de cand au decis sa paraseasca taramurile mioritice, relatiile amoroase pe care le au peste hotare continua sa fie subiect de stiri mondene.

Ramona, detalii despre relatia cu Ahmad

In ultimele zile, presa tabloida a vuit citand surse din anturajul surorilor Gabor cum ca Ramona si-ar fi cunoscut iubitul bogat pe care l-a avut vreme de un an dupa ce acesta a platit-o pentru o partida de amor. Roscata tine sa contrazica zvonurile spunand ca isi castiga cinstit banii, iar ca pe Ahmad l-a cunoscut prin intermediul unui bun prieten, dupa ce irakianul a insistat timp de doua luni sa o intalneasca.

Sursa foto: cancan.ro

"Am iesit cu un grup de prieteni, iar Ahmad era acolo, de asemenea. Ne-am cunoscut si am inceput sa vorbim. Am descoperit ca suntem vecini si ca locuim in acelasi cartier rezidential. De aici a inceput totul... Eu mergeam in fiecare seara sa alerg in imprejurimi si el venea cu mine, ieseam in fiecare zi la cina, la pranz... Relatia noastra s-a oficializat totusi, dupa o luna, timp in care ne-am cunoscut si am considerat ca se merita sa incepem ceva frumos", a povestit Ramona pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Romania imbatranita. Iata de ce nu mai vor romancele sa faca copii!
Ingropat in datorii! Fiul lui Alexandru Arsinel a irosit un milion de euro
Poti afla online ce datorii ai la Fisc. Iata cum!

Sursa foto: cancan.ro

Cu toate astea, lucrurile nu au mers tocmai pe roze cu milionarul, iar gelozia lui exagerata ar fi fost cea care a pus punct relatiei. "Dupa ce ne-am mutat din Dubai in Beirut, relatia s-a schimbat foarte mult. Incepusem sa nu mai interactionam cu nimeni, eram doar noi doi 24 din 24 impreuna. Iubirea noastra incepuse sa se bazeze pe gelozii fara motiv, lipsa de incredere, posesivitate, certuri multe. In Beirut, eu nu aveam familie, prieteni, viata sociala. Totusi, ce am apreciat a fost ca niciodata nu iesea din casa fara mine. Eu il insoteam peste tot si toata lumea stia ca unul fara celalalt nu existam", a mai spus Ramona.

 

 


Bacaunaca sustine ca, odata cu moartea mamei sale, iubitul ei si-a aratat adevarata fata. "Suportul lui nu a fost asa cum am considerat eu ca este normal. El, practic, isi dorea sa iesim cat mai mult si ca totul sa fie ca si cum nimic nu s-a intamplat. I-am explicat ca e prima data pentru mine cand trec printr-o asemenea drama si ca am nevoie de timp pentru sufletul meu. Insa, el a tratat totul mai cu nonsalanta fiind obisnuit probabil cu pierderile pe care le-a avut si el in familie", a povestit Ramona.

Chiar daca nu a ajuns sotie de milionar, asa cum toti o vedeau, roscata spune ca duce o viata fara griji in Dubai chiar si singura fiind. "Sunt incantata ca deja foarte multe proiecte sunt in curs de desfasurare, Splash Fashion Show, Fashion Forward si Fashion Week Middle East vor incepe la finalul acestei luni pana pe la jumatatea lunii octombrie, sedinte foto pentru diverse reviste de moda, campanii multe pentru diverse companii. Sunt convinsa ca voi avea un program foarte incarcat, care va reusi sa ma faca sa uit de toate rautatile care mi s-au intamplat in ultimele zile", a marturisit Ramona.

Monica, iubita aprig de chinez



Si sora ei mai mare, Monica, pare inclinata spre o viata de lux, iar dupa despartirea de Irinel Columbeanu, ea s-a reorientat catre un alt om de afaceri, si mai bogat si influent. De aproape trei ani, Monica si Mr. Pink formeaza un cuplu, destul de discret. Au existat zvonuri potrivit carora milionarul, foarte gelos, o tine din scurt si nu o lasa nici macar sa iasa din casa neinsotita de unul dintre oamenii sai de incredere. La scurt timp, roscata a vrut sa infirme aceste informatii si a postat o fotografie in care aparea foarte relaxata si zambitoare alaturi de iubitul sau chinez.



Cateva luni mai tarziu, Monica a mai postat pe Facebook o fotografie care i-a adus o multime de comentarii care mai de care mai rautacioase. Imaginea o surprindea pe diva de mana cu iubitul sau, iar comentariul care insotea fotografia era: "Plimbare romantica pe strazile din Shanghai".


Dar speculatiile si-au facut in continuare loc, iar tot Ramona a fost cea care a tinut sa lamureasca faptul ca sora ei duce o viata linistita si este iubita de Mr Pink. "Viata lor este speciala, au o relatie speciala, care dureaza de multa vreme. Inainte sa vin in Romania, am stat o luna in Los Angeles, la ei. In fiecare relatie partenerii au voie sa-si exprime propria dorinta si daca Monica si-ar dori sa plece, nu ar fi nicio problema. Pentru mine, Mr. Pink este un om extraordinar, ne intelegem bine, are un suflet extraordinar", a declarat Ramona Gabor la Kanal D.

Insa zilele trecute, la plecarea din Romania dupa ce a participat la prastasul facut in memoria mamei sale, decedata in urma cu un an, Monica a socat pe toata lumea cu o declaratie surprinzatoare. "Nu imi doresc sa mai apar in presa. Am o viata a mea si nu simt nevoia sa demonstrez nimanui cum imi este.
Familia mea stie ca sunt bine si doar acest lucru ma preocupa. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da", a spus fosta sotie a lui Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului