Vedete din Romania

#ada dumitru #ada #suma primita #Survivor romania

Suma incredibila primita de Ada Dumitru la Survivor! Multi romani nu castiga atat de mult intr-un an

 

 

Show-ul Survivor Romania 2023 pare ca se indreapta cu pasi repezi spre final, mai ales ca in aceasta saptamana are loc Marea Unificare, asa cum au numit-o cei de la PRO TV.

Insa, chiar inainte ca triburile sa devina unul singur, doi Faimosi au parasit competitie: Ada Dumitru, din motive medicale, si Mihai Zmarandescu, trimis acasa ca urmare a votului publicului.

„In dreptul Faimosilor s-au efectuat analize medicale. Ele au venit dupa momentul imunitatii personale. Suntem nevoiti sa luam o decizie bazata pe rezultatele analizelor medicale. Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din pacate, Ada, aceste rezultate reveleaza o situatie pe care nu ne-o dorim… sanatatea este de importanta capitala. Pentru tine, Survivor se incheie pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Dupa aceasta decizie, jurnalistii de la Cancan au facut calculele si au dezvaluit cati bani a primit Ada Dumitru, fiica vitrega a lui Bebe Cotimanis, pentru perioada petrecuta in Republica Dominicana.

Potrivit sursei citate, Ada Dumitru a primit de la PRO TV nu mai putin de 1.500 de euro pe saptamana si a stat la Survivor trei luni, adica 12 saptamani. Astfel, dupa un calcul simplu ajungem la concluzia ca Ada Dumitru s-a ales cu 18.000 pentru intreaga perioada petrecuta in Republica Dominicana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare