Vedete din Romania

#Mircea Albulescu interventie chirurgicala #vedete intern #mircea albulescu #showbiz #Mircea Albulescu spital

Starea lui Mircea Albulescu s-a inrautatit. Actorul a....

Actorul Mircea Albulescu, internat de marti la Institutul de Boli Cardiovasculare dinTimisoara, a fost supus unei interventii chirurgicale pe inima miercuri seara, in prezent aflandu-se in Sectia de Terapie Intensiva,

Aflat in turneu la Timisoara cu piesa "Badaranii" (Teatrul Metropolis), Mircea Albulescu a ajuns la urgenta, in noaptea de luni spre marti, cu dureri puternice in zona pieptului si a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara au declarat pentru Mediafax ca miercuri seara actorul Mircea Albulescu a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusa de profesorul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca.

In timpul interventiei, lui Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri, intrucat in urma analizelor amanuntite s-a impus aceasta operatie, mai ales ca actorul avea montat un stimulator cardiac, mai spun sursele citate.

In prezent, actorul este internat la Sectia de Terapie Intensiva.

Anterior, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara, medicul Alina Lupu, declara pentru agentia de presa citata ca actorul este "stabil, constient si cooperant" si va mai ramane internat o perioada.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.

Actorul a implinit recent 80 de ani, insa problemele sale de sanatate se pare ca s-au agravat dupa o drama de familie.

Colegii maestrului au dezvaluit, pentru "ring", ca problemele de sanatate ale actorului s-au agravat dupa ce a pierdut una dintre cele mai dragi persoane.

"De multi ani se trateaza de diabet, tine regim, nu fumeaza si nu consuma alcool. Cu toate acestea, a mai fost internat in spital de-a lungul anilor. A suferit mult dupa sotia lui, insa moartea nepoatei sale la o varsta extrem de frageda, acum cativa ani, l-a marcat extraordinar", a marturisit o apropiata a maestrului.

CITESTE SI:

Dani Otil, mesaj emotionant: Eu am sarit din stratosfera, fara costum cand Mihaela mi-a spus primul te iubesc
Baietii rai din viata Mihaelei Radulescu
3 vedete, audiate de politisti ca infractorii sau inscenare?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare