Vedete din Romania

#Speak amintiri #speak #vedete intern #showbiz

Speak: “Pacaleam foamea cu biscuiti si apa minerala”

In spatele zambetelor pe care le afiseaza vedetele se ascund de multe ori povesti de viata exrem de triste. Speak este unul dintre artistii care a trecut prin perioade grele pana sa aiba succes pe plan muzical.

“Pe mine ma cheama Stefan Sprianu si de prin clasa  a-5-a colegii imi spuneau “Spic”, de la "spic de grau". Si a ramas Spic (n.r. Speak). Eu niciodata nu ma gandeam cum as putea sa cer bani pe o melodie. Eu cand faceam un instrumental vedeam in asta o distractie. Credeam ca voi face bani din baschet. Eu pe atunci faceam si baschet.
Aveam pe atunci niste colegi care aveau parinti doctori, avocati, iar parintii plecau prin afara si le aduceau adidasi originali. Prima pereche de adidasi originali mi-a luat-o tata de la second hand. Acum am ajuns sa imi iau adidasii pe care mi-i doream pe atunci", a spus Speak la Kanal D.

Primul job al lui Speak a fost de DJ in Bacau, iar in ultimul an de facultate l-a cunoscut pe Alex Velea.

"Am stat cu Alex timp de 3 ani. Ne mutasem in acelasi apartament. Mancam foarte multi crenvursti, batoane proteice.
Pe mine m-a ajutat fratele meu mult, in primii ani cand m-am mutat aici. La inceput castigam 100 de lei pe spectacol. Sa il intrebati si pe Velea ca mancam pufuleti de foame. Trebuie sa treci si prin asta. Acum nu imi mai este frica de saracie. Stiu ca pacaleam foamea cu biscuiti si apa minerala, iar cand ma lua iar foamea, ma duceam la somn.
Nici acum nu am foarte multi bani, dar nici nu sunt prea cheltuitor. Am un apartament luat in rate, am o masina decenta. Nu am nevoie de mai mult".

In momentul in care au inceput sa vina primii bani din muzica, Speak a izbucnit in lacrimi atunci cand a simtit gustul mancarii.

“Am mers la un restaurant fast food si in momentul in care eram cu pungile cu mancare in brate si simteam mirosul, efectiv ne-am uitat spre tavan si am simtit lacrimile in ochi (...) Ca artist esti plecat tot timpul, nu dormi cum trebuie, nu mananci cum trebuie. Viata personala are de suferit. Nu am pe nimeni, sunt foarte ocupat. Da, sunt singur. Foarte singur. Poate prea singur. Imi lipseste caldura...dar m-am obisnuit”, a mai spus artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului