Vedete din Romania

#santaj #poze #scandal #cristina spatar

Sotul Cristinei santajat cu poze ale cantaretei

O ziarista de la o publicatie centrala a incercat sa-l santajeze pe sotul Cristinei Spatar cu poze compromitatoare ale cantaretei facute de fostul ei prieten Mirco Maschio .

Cristina a fost sunata de un barbat care sustinea ca vrea suma de 1000 euro pentru a nu publica poze si o inregistrare video cu ea facute dupa o partida de sex. Inregistrarea si pozele proveneau de la fostul iubit al cantaretei, Mirco Maschio, dupa ce despartirea celor doi a devenit scandal public.

Sotul Cristinei, Alin Ionescu , a dorit sa o ajute dar a doua zi vocea de la telefon a cerut 5000 euro. El a acceptat intalnireacu santajistul in fata Teatrului National. Acolo, s-a intalnit cu un intermediar pe care l-a speriat si a aflat ca persoana care a organizat totul este Ana Gheorghe, sora Elenei, fosta solista de la Mandinga. 

Ea astepta ca intermediarul sa-i livreze banii in toaleta unui fast-food. "Am pus o camera ascunsa pe baiatul care venise cu pozele si l-am trimis cu banii pe care scria, cu o substanta transparenta, SANTAJ! S-au intalnit la locul stabilit, in WC. Stefania Stancu a numarat acolo banii, lucru care apare si pe inregistrarea video depusa acum la politie" a declarat Alin Ionescu pentru Cancan.

Ana Gheorghe a fost retinuta si dusa la politie impreuna cu o alta ziarista cu care a lucrat si cu intermediarul. Telefoanele au fost date cu cartele noi si s-a sunat din locuri greu de localizat, deci totul pare a fi premeditat si daca sunt gasiti vinovati, santajistii risca ani buni de inchisoare. 

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare