Vedete din Romania

#andreea esca #showbiz #vedete intern #scandal Andreea Esca #imobil Andreea Esca

Sotul Andreei Esca, pus la zid. Cum a vrut sa isi insele un vecin

Un barbat care locuieste in imobilul in care cuplul Esca-Eram detine trei apartamente ii aduce acuzatii grave sotului prezentatoarei de la Pro TV. Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, este acuzat de un vecin ca ar fi incercat sa il insele pentru a pune mana pe locuinta lui.

Scandalul continua in blocul din centrul capitalei unde Andreea Esca si Alexandre Eram sunt proprietarii a trei apartamente. Dupa ce le-au facut plangere la politie din cauza galagiei pe care o fac chiriasii pe care ii gazduiesc, acestia s-au ales acum si cu alte acuzatii.


Sursa foto: wowbiz.ro

CITESTE SI:

Top 5 declaratii scandaloase facute de vedete despre fostii iubiti

4 vedete platite regeste sa-si bata joc de invitatii la propriile emisiuni

"A vrut (Alexandre Eram - n.r.) sa-mi faca o farsa, asa, amicaliceste si sa-mi dea un loc de casa, cu o casa darapanata ca sa vand aici. Sa ia aici si sa-mi dea diferenta", spune vecinul celebrului cuplu, citat de wowbiz.ro.

Stirista si sotul ei nu mai locuiesc de cativa ani aici, iar de cand au inchiriat apartamentele, vecinii se plang ca nu se pot odihni din cauza zgomotului care se face prin activitatea acestor societati. Andreea si Alexandre Eram nu au comentat pana acum niciuna dintre plangerile vecinilor.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului