Vedete din Romania

#andreea banica #lucian mitrea #cursa de masini

Sotul Andreei Banica, de la masaj erotic la curse de masini

Sotul Andreei Banica ii da din nou dureri de cap cantaretei. Dupa scandalul salonului de masaj erotic , Lucian Mitrea a fost acum filmat in timp ce participa la o cursa ilegala chiar cu masina sotiei lui, un Chevrolet Corvette de peste 85.000 de dolari.

Cursa, in care Mitrea s-a intrecut cu soferul unui Ferrari, s-a desfasurat ziua in amiaza mare, pe Soseaua de Centura a Municipiului Focsani. "Nu a fost o cursa ilegala. La o cursa ilegala trebuie sa participe cel putin 20 de masini. Iar noi nu am mers cu 300 km/h", a declarat Lucian pentru Click!

Dupa ce au trecut peste o trecere de pietoni cu 160km/h, cele doua masini au atins viteze apropiate de 200 km/h, iar Lucian a fost invingatorul cursei. Pentru ca a nu intampina probleme in timpul cursei, cei doi vitezomani au fost protejati in spate de doua masini care au blocat practic traficul, un Chevrolet Corvette din 1969 si un Opel Astra F GSI.

"Am fost, intr-adevar, la o nunta, la Focsani. Nu stiu daca el a fost la volan, dar cand am cumparat aceasta masina, am luat-o cu o singura conditie: sa nu participe la curse de masini. Eu sper ca nu e asa nebun, sa faca asa ceva. In orice caz, Lucian ar trebui sa se gandeasca la faptul ca are un copil de cinci luni acasa", a fost reactia Andreei.

 

Citeste si

Andreea Banica isi trimite sotul la masaj erotic si la femei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului