Vedete din Romania

#sore mihalache #smiley #relatie #petrecere #prietenie #colaborare

Sore, primele declaratii despre idila sa cu Smiley

Dupa ce in presa au aparut numeroase zvonuri, unele alimentate chiar de prieteni apropiati, cum ca Smiley si Sore Mihalache ar trai o frumoasa poveste de dragoste de ceva timp, cantareata a tinut sa lamureasca aceste informatii.

Sore a explicat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca intre ea si Smiley nu exista decat o frumoasa relatie de prietenie si ca vizitele pe care si le-au facut in ultima vreme au avut un scop strict profesional.

"Dragii mei,

Am primit foarte multe comentarii si am vazut pe internet cata valva a facut stirea cum ca eu si Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut sa lamuresc ca intre mine si Smiley nu este nicio poveste de iubire, ci doar o prietenie si o buna colaborare profesionala. Am fost si vom fi vazuti impreuna in continuare pentru ca asta implica jobul nostru, asa cum se va intampla si luni, 15 aprilie, la concertul aniversar Pro FM.

Sper ca sunteti toti mai linistiti acum si va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut griji in privinta vietii mele amoroase. Pentru moment sunt as single as possible", a scris Sore Mihalache pe Facebook.

Sursa foto: stiri.com.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare