Vedete din Romania

#sofia vicoveanca #ucraina #razboi

Sofia Vicoveanca, despre razboiul din Ucraina: "Retraiesc totul"

Sofie Vicoveanca este profund afectata de razboiul din Ucraina. Antareata de muzica populara a trecut in tinerete printr-un razboi.

 

Cantareata povesteste ca a trait clipe cumplite in perioada in care Bucovina de Nors a fost anexata de Uniunea Sovietica. Atunci ea si familia acesteia s-au luptat cu foametea si seceta.

"Cand m-a luat mama in brate si ne-am refugiat, nu am amintiri, nu aveam decat doi ani.

Dar apoi, a venit tatal din prizonierat de la rusi. Acum retraiesc toate momentele de amar de jale, cu incarcatura mamei mele. Numai ea stie ca toata bruma muncii adunate de-o viata a ramas acolo. A venit, eram mica, m-a luat in brate, a luat ceva merinde, schimburi, dar nu a uitat sa isi ia camasa si basmaua de mireasa. Ce i-o fi spus sufletul ei atunci, nu stiu. Pe mine ma incarca.

Eu traiesc cumplit si ma mai rog la Dumnezeu sa opreasca setea si foametea si sa intinda teritoriile, sa se gandeasca la amarul oamenilor. Mereu zic asa "Doamne, faca-se Voia Ta", ca El hotaraste tot. Este foarte trist si sufletul meu plange alaturi de cei care acum traiesc vremuri pe care le-am trai si eu si mama mea.", a declarat Sofia Vicoveanca pentru WOWbiz.ro.

“Retraiesc totul"

 "Acum retraiesc totul. Poate ca daca nu s-ar fi intamplat din evenimentele acestea urate care decurg acum, nu as fi atat de afectata, dar nu am putere sa fac nimic. Domnul hotaraste fiecare clipa si ma rog neincetat, El poate face minuni. Lacrimile celor care acum sufera sa stiti ca sunt impreuna cu ale mele. Ma rog pentru linistea lor, pentru pace, nici nu am putere sa mai spun ceva. Dumnezeu sa ii ajute sa nu traiasca vremuri grele, dar de fapt le traim.", a adaugat cantareata pentru sursa citata.

FOTO: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului