Vedete din Romania

#antonia #ciro castellano #divort Antonia #impacare Antonia

Socrul Antoniei a facut noi dezvaluiri despre divortul artistei

Cantareata Antonia este una dintre cele mai vanate vedete ale momentului, mai ales prin prisma presupusei sale relatii cu cantaretul Alex Velea. Stupoarea opiniei publice si interesul pentru acest subiect s-au datorat mai mult faptului ca ambii artisti sunt inca casatoriti cu alte persoane.

Ciro Castellano, socrul Antoniei, a dezvaluit insa ca artista ar fi divortat de sotul sau, Vincenzo, in secret.

"Cu Antonia nu mai am nicio relatie, sunt bunic si atat. Ce treaba sa mai am eu? S-au despartit, au divortat si gata, isi vede fiecare de drumul lui. Copiii au gresit cand s-au casatorit, erau tineri, s-au grabit si au ajuns repede la divort, dar au facut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul asta lupt! E viata mea, e fetita mea superba", a declarat Ciro Castellano pentru "Ziarul Ring".

Fostul socru al Antoniei a precizat, de asemenea, ca intre artista si fiul sau Vincenzo nu mai exista nicio cale de impacare.

 "Am incercat sa ii impac... o data, de doua ori, gata! Acum nu mai impac pe nimeni, au luat-o pe alte drumuri. Nu mai e cale de impacare. Eu ma gandesc doar la fetita. Si ei la fel! Cand a fost Antonia in Italia, ne-am inteles excelent, am petrecut ca o adevarata familie... Dar ce pot sa fac eu daca au ales sa mearga pe drumuri separate? Aici, in Romania, e la moda sa divortezi, nu sunt nici primii, nici ultimii! Eu tin la familie, dar nu mai e treaba mea", a declarat Ciro Castellano.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului