Vedete din Romania

#vedete intern #motiv divort #cristian boureanu #valentina pelinel #cristian boureanu si valentina pelinel

Socant! Valentina Pelinel, agresata de Boureanu

Detalii socante ies la iveala in urma scandalului provocat de Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Un apropiat al Valentinei Pelinel a declarat ca aceasta a fost batuta de fostul sot.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc si pareau a avea un mariaj fericit. Asta pana cand, in 2013 cei doi si-au anuntat divortul.

Inainte de a-si anunta insa divortul cei doi soti au fost intr-o vacanta la schi. In acea perioada mai multe voci sustineau ca in timpul vacantei cei doi s-au certat cumplit. Un apropiat al celor doi a facut dezvaluiri incredibile pentru cancan.ro, aflandu-se astfel motivul discutiilor aprinse:

"In acea vacanta, Valentina a stat izolata, tot timpul era cu telefonul in mana. Si la masa se asigura ca sta intr-un alt colt fata de Cristian Boureanu. La un moment dat, el s-a dus dupa ea si a gasit-o vorbind prin mesaje.

Pelinel nu a mai avut cum sa mai nege ca vorbea cu Cristi Borcea. Se spune ca el i-ar fi dat si o palma atunci, si-ar fi pierdut controlul. Boureanu a suferit enorm, mai ales ca si prima sotie l-a inselat. De atunci, el nu a mai vrut sa auda de Valentina, dar nu a spus nimanui ce s-a intamplat de rusine", a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

Sursa foto: replicavedetelor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului