Vedete din Romania

#varsta vedete #vedete intern #showbiz #keo #loredana #dana sota

Socant! Cati ani are Keo cu adevarat. 5 vedete care nu-si arata varsta

In vreme ce unele celebritati par mai mature decat sunt, altele nu isi arata sub nicio forma varsta. Iata in continuare cateva exemple de vedete care insala publicul cu varsta lor reala.

Keo




S-au facut o multime de speculatii pe seama varstei adevarate a lui Keo. Artistul, care are extrem de multa grija de aspectul sau, a stiut sa ascunda adevarul si sa isi tina fanii in suspans. Doar ca acum Andreea Balan, femeia care i-a fost alaturi vreme de opt ani, a spulberat tot misterul. Nici vorba de 36 de ani, asa cum lasase solistul la un moment dat sa se inteleaga. "Keo are cu 18 ani mai mult decat actuala sa iubita", a spus Andreea. Potrivit celor declarate de blondina, Keo ar avea 42 de ani, deoarece Misty are 24 de ani.

CITESTE SI:

4 vedete care s-au cuplat cu "seful"
Casa Regala, in doliu. Ducesa a murit!
Fetita care prefera sa fie saraca decat sa fie adoptata de Kim Kardashian

 

Dana Sota

 

 

 

Sursa foto: ramaifrumoasa.wordpress.com

Ghici ce varsta are Dana Sota? E clar o intrebare-capcana, pentru ca, oricat te-ai stradui, nu vei reusi sa nimeresti. Expertul in beauty reuseste mereu sa uimeasca, in sens pozitiv, evident, atunci cand pronunta cu glas tare adevarata-i varsta: 51 de ani! Si nu i-ai da mai mult de 30, dar se pare ca pe unii ii ajuta genele din plin! Cand iese in lume alaturi de fiul sau in varsta de 23 de ani, toata lumea e convinsa ca Dana e iubita sau cel putin sora lui un pic mai mare.

Loredana


Sursa foto: libertatea.ro

Comparata adesea cu Madonna, artista fara varsta, si Loredana se inscrie cu succes in categoria vedetelor care arata mai tinere decat sunt cu adevarat. 44 de ani are Loredana, dar continua sa se imbrace precum o adolescenta. Si are si motive sa o faca, tinand cont ca arata foarte bine.

Indila

Sursa foto: muzica.metropotam.ro

Indila, artista franceza care ne-a cucerit cu melodia Derniere Danse, a uimit o lume intreaga atunci cand si-a dezvaluit varsta: 30 de ani, asta desi cei mai multi nu i-ar fi dat decat 16-17 ani. Cantareata este foarte discreta, da foarte putine interviuri si vorbeste rar despre viata sa personala, preferand sa dea detalii doar despre cariera sa muzicala.

Adelle


La polul opus este Adelle. Cantareata din Marea Britanie care a uimit intreaga lume cu vocea sa are doar 26 de ani, asta desi multi se grabisera inca de la debutul sau sa ii dea undeva spre 40.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare