Vedete din Romania

# sarcina theo rose #theo rose insarcinata #soc in lumea mondena #theo rose #sarcina

Soc in lumea mondena! Theo Rose este insarcinata

Este soc in lumea showbizului. Potrivit unor surse citate de Cancan.ro, Theo Rose ar fi insarcinata dupa doar patru luni de relatie cu Anghel Damian.

 

Se pare ca cei doi ar urma sa devina parinti la finalul lunii iunie 2023, potrivit unor apropiati ai artistei.

Theo Rose si Anghel Damian au o relatie de doar patru luni. Cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Clanul”. La acea Vreme, Anghel Damian era intr-o relatie cu Lia Bugnar, iar Theo Rose, intr-o relatie cu Alex Leonte. Cu toate acestea, Theo Rose si Anghel Damian s-au indragostit si nu au stat prea mult pe ganduri. Ambii au iesit din relatiile pe care le aveau deja si, in prezent, isi traiesc povestea de dragoste care se pare ca este una roditoare.

Potrivit unor apropiati ai artistei, se pare ca Theo Rose ar fi insarcinata si ar urma sa devina mamica la finalul lunii iunie.

Ba mai mult, se pare ca artista are stari de rau specifice primului trimestru de sarcina, motiv pentru care si-a anulat mai multe cantari. Aceasta si-a anulat deja o cantare pe care trebuia sa o aiba pe 12 noiembrie, la Bruxelles, in Belgia. Artista ar fi fost inlocuita de de Pollysor, o alta cantareata aflata in „aria de acoperire” a lui Boier Bibescu, potrivit cancan.ro.

Ba mai mult, se pare ca Boier Bibescu si-a anuntat colegii de trupa ca Theo Rose nu va mai concerta alaturi de ei in urmatoarea perioada, invocand ca este prea ocupata cu filmarile, pentru a nu le divulga ca aceasta ar fi insarcinata. Prin urmare, trupa lui Theo Rose cauta o alta solista.

Theo Rose nu a facut nicio declaratie privind sarcina

Reporterii de la Cancan.ro au contactat-o pe artista in numeroase randuri, insa aceasta nu a raspuns apelurilor. Ba mai mult, nu a facut nicio declaratie, nici macar pe platformele de socializare, prin care ar anunta o eventuala sarcina.

Iar daca zvonurile sunt adevarate, si chiar este insarcinata, cu siguranta va mai astepta o perioada pana sa faca anuntul, pentru a se asigura ca trece cu bine peste primul trimestru de sarcina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare