Vedete din Romania

#muntele athos #vacanta #smiley

Smiley, vacanta pentru rugaciune! A plecat la Muntele Athos

Smiley s-a dus la Muntele Athos pentru al patrulea an consecutiv. Artistul si-a luat o vacanta pentru a se linisti si pentru a se reculege. Acesta a renuntat la proiecte importante pentru un mic repaos.

Spre deosebire de alte vedete care se lauda ca sunt credincioase si posteaza pe retelele de socializare poze cu ei la biserica, Smiley nu se lauda cu acest lucru. Artistul merge adesea in lacasuri de cult pentru a se ruga, insa face aceste lucruri in secret.

Credinta i-a fost insuflata artistului de cand era copil, de catre bunica acestuia. Artistul a fost zarit adesea la biserici din tara si din strainatate.

Insa, cand are nevoie de liniste, artistul prefera sa mearga la Muntele Athos timp de cateva zile. In tot acest timp, Smiley se roaga la una dintre cele mai cunoscute icoane facatoare de minini din lume, Maica Domnului Prodromita si participa la toate slujbele.

De regula, artistul prefera sa faca aceasta calatorie dupa Paste sau dupa Sarbatorile de Iarna. In anii trecuti, artistul a fost insotit la Muntele Athos de tatal acestuia si fratele sau Filip.

"Ma bucur ca Smiley a vizitat Muntele Athos si nadajduiesc ca Maica Domnului sa-i dea ganduri bune si intelegeri pentru a face pasi mici, dar hotarati pe calea credintei!", scria, în octombrie, 2016, un teolog pe sfantulmunteathos.wordpress.com, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare